% 0.5 güzel bir değer. Bu şekil işe yararsa pandemi biter. Herkes çin ibaresi nedeniyle çekinse de mRna'dan daha güvenli buluyorum. |
Türkiye’de 'Çin aşısı' programına katılan 2 bin gönüllüden 12'sine koronavirüs bulaştı (10. sayfa)
-
-
bunu yazmama rağmen insanlar koruyuculuğu yanlış değerlendiriyorlar, okumayan veya okuduğunu anlamayan kişi çık fazla forumda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek
En iyisi çipli aşıyı beklemek en azından işletim sistemi microsoftHocam şimdi bu ülkede yaşamak için yüksek RAM lazim a yeni güncelleme gelirse işlemci lazim,ekran karti lazim,anakart lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce kaç kere bilimsel makale okudunuz ki söylediklerimin mantıksız olduğunu çıkardınız? Hangi grubun aşı alıp almadığı çalışma sonunda net açıklanır. Arada paylaşılan bilgiler geçersizdir. Çalışmayı yönlendirme maksatlı ve net olmayan bilgi paylaşımları art niyetli değerlendirilir ve çalışma güvenliği sorgulanır.
Kimin aşı alıp almadığını bildiğine göre çalışmayı sen yürütüyorsun?
FAZ 3 çalışmaları belirli kurallara göre yapılır. Bunları kimse kendine göre yontamaz şirketler (rüşvet VS varsa başka).
Daha önce 200 e yakın faz3 çalışması inceledim medikal sektörde çalıştığım dönemde. Yani öyle özetle şu kadar etkin VS diye haberlere bakmıyorum. Açıyorum çalışmayı okuyorum, ne nerede nasıl, kimlere hangi yaş ve gruplara uygulanmış VS.
Örnek istersen: clinicaltrials.gov'dan, bakabilirsin. Orada bir sürü faz 3 çalışması ve tamamlanan faz 4 ler var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~Anor~
Daha önce kaç kere bilimsel makale okudunuz ki söylediklerimin mantıksız olduğunu çıkardınız? Hangi grubun aşı alıp almadığı çalışma sonunda net açıklanır. Arada paylaşılan bilgiler geçersizdir. Çalışmayı yönlendirme maksatlı ve net olmayan bilgi paylaşımları art niyetli değerlendirilir ve çalışma güvenliği sorgulanır.
FAZ 3 çalışmaları belirli kurallara göre yapılır. Bunları kimse kendine göre yontamaz şirketler (rüşvet VS varsa başka).
Daha önce 200 e yakın faz3 çalışması inceledim medikal sektörde çalıştığım dönemde. Yani öyle özetle şu kadar etkin VS diye haberlere bakmıyorum. Açıyorum çalışmayı okuyorum, ne nerede nasıl, kimlere hangi yaş ve gruplara uygulanmış VS.
Örnek istersen: clinicaltrials.gov'dan, bakabilirsin. Orada bir sürü faz 3 çalışması ve tamamlanan faz 4 ler var.Bende sağlıkçıyım sürecinden başından beri tüm aşıları en ince detayına kadar takip ediyorum şuan bu konuda en başarılı aşılar mrna aşıları sinovac şirketi bilerek ara sonuçları açıklamıyor başarısı aşırı düşük çünkü yüzde 60 civarlarında koruyuculuk oranı var 15 aralıkta bunu açıklayacaklarmış adam tüm imzaları attı zaten bu 12 kişininde yarısı gerçek aşı grubundadır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
%60 aşırı düşük ise sizin aşı kriterlerini dünyadaki otoriterlerden farklı.
Peki tüberküloz aşısının etkinliğini biliyor musunuz?? Onu duysanız ağzınız yere düşer.
Şimdiye kadar hiç mrna aşı yapılmadı. İlk defa uygulanacak tüm dünyada çünkü potansiyel yan etkileri henüz net değil. Bunlar içinde bozulan rnanın vücutta nasıl tepki oluşturacağından ve ciddi, trombüs tehlikesinden korkuluyor. Kardiyak trombüs ise en ciddi boyutu.
Valla aldığınız hemşirelik eğitimi ile j&j, AZ, moderna gibi şirketlerin bilim adamlarıyla yarışır durumda. Helal olsun. Alkışladım. -
quote:
Örnek istersen: clinicaltrials.gov'dan, bakabilirsin. Orada bir sürü faz 3 çalışması ve tamamlanan faz 4 ler var.Bende sağlıkçıyım sürecinden başından beri tüm aşıları en ince detayına kadar takip ediyorum şuan bu konuda en başarılı aşılar mrna aşıları sinovac şirketi bilerek ara sonuçları açıklamıyor başarısı aşırı düşük çünkü yüzde 60 civarlarında koruyuculuk oranı var 15 aralıkta bunu açıklayacaklarmış adam tüm imzaları attı zaten bu 12 kişininde yarısı gerçek aşı grubundadır
-
quote:
-
quote:
%60 aşırı düşük ise sizin aşı kriterlerini dünyadaki otoriterlerden farklı.
Peki tüberküloz aşısının etkinliğini biliyor musunuz?? Onu duysanız ağzınız yere düşer.
Şimdiye kadar hiç mrna aşı yapılmadı. İlk defa uygulanacak tüm dünyada çünkü potansiyel yan etkileri henüz net değil. Bunlar içinde bozulan rnanın vücutta nasıl tepki oluşturacağından ve ciddi, trombüs tehlikesinden korkuluyor. Kardiyak trombüs ise en ciddi boyutu.
Valla aldığınız hemşirelik eğitimi ile j&j, AZ, moderna gibi şirketlerin bilim adamlarıyla yarışır durumda. Helal olsun. Alkışladım.pandeminin ve ölümlerin bitmesini istiyorsak en az yüzde 90 koruyuculuk olan bir aşı lazım moderna yoğun bakıma girmeyi yüzde 100 önlüyor çin aşısıyla ilgili hiç bir veri yok tuzlu suda güvenilir ozaman enjekte edelim size gidip virüs olun bu pandeminin bitmesi lazım acil bi şekilde bunun yolu en az yüzde 90 koruyuculuğu olan bir aşıdan geçer
-
Ya sizi sağlık okulundan mezun hocaya üfleyeyim. Her şehre üniversite açılınca eğitim bu oluyor demek ki.
Hangi kesene göre 100 90 sayılarını verebiliyorsun? Var mı bir dayanağın? İşkembe mi?
Tüberküloz (verem) diye bütün dünyayı uzun süre meşgul eden bir hastalığın aşısı %70 ve hala aynı. Şu an tüberküloz salgını var mı?
Ya yazık kafanıza ya. Seni hemşire diye çalıştıran hastanenin baş hekimine Selam ediyorum. -
quote:
Ya sizi sağlık okulundan mezun hocaya üfleyeyim. Her şehre üniversite açılınca eğitim bu oluyor demek ki.
Hangi kesene göre 100 90 sayılarını verebiliyorsun? Var mı bir dayanağın? İşkembe mi?
Tüberküloz (verem) diye bütün dünyayı uzun süre meşgul eden bir hastalığın aşısı %70 ve hala aynı. Şu an tüberküloz salgını var mı?
Ya yazık kafanıza ya. Seni hemşire diye çalıştıran hastanenin baş hekimine Selam ediyorum.işine gelmeyince hakaret edersin anca soruları cevaplayamıyorsun tüberkülozla dünyanın en hızlı yayılan hastalığını kıyaslamış adam sağlıkçımısın doktormusun kimliğin ne ?
-
Hakaret mi? Hangisi hakaret? Sağlıkçı olmana rağmen bir aşının "etkili" sayılması için gereken kriteri bilmemeni yüzüne vurmam mı? Bu kadar eksik eğitimli olmana rağmen sana işverilmesi mi? Sağlıkçı olmana rağmen işkembeden rakam atarak "ben sağlıkçıyım söylediğim doğru" imajı yaratmaya çalışanı yüzüne vurmak mı? Hangisini hakaret saydın söyle o maddeye özel özür dileyeceğim.
Uzun bir süre dünyanın en büyük medikal şirketinde üst düzey olarak çalıştım. Senin o hüküm saydığın çalışmaların ortasında bulundum ve doktorlara hatta hocalara bile eğitim verdim.
Kimliğim budur. Klinik araştırma nedir nasıl yorumlanır bence en yakınındaki doktordan sen de eğitim al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 9 Aralık 2020; 12:4:9 > -
quote:
Hakaret mi? Hangisi hakaret? Sağlıkçı olmana rağmen bir aşının "etkili" sayılması için gereken kriteri bilmemeni yüzüne vurmam mı? Bu kadar eksik eğitimli olmana rağmen sana işverilmesi mi? Sağlıkçı olmana rağmen işkembeden rakam atarak "ben sağlıkçıyım söylediğim doğru" imajı yaratmaya çalışanı yüzüne vurmak mı? Hangisini hakaret saydın söyle o maddeye özel özür dileyeceğim.
Uzun bir süre dünyanın en büyük medikal şirketinde üst düzey olarak çalıştım. Senin o hüküm saydığın çalışmaların ortasında bulundum ve doktorlara hatta hocalara bile eğitim verdim.
Kimliğim budur. Klinik araştırma nedir nasıl yorumlanır bence en yakınındaki doktordan sen de eğitim al.ben hiç bir yerde hemşireyim demedim belki de doktorumdur bilemezsin sağlıkça olsan hakaret vari konuşmazsın ben şuan avrupadaki enfeksiyon uzmanlarıyla dahi konuşuyorum aşılar bulaşmayı önlemiyor bunu istediğin yere yaz sen git aşı ol sonra pcr ol virüsle karşılaştıysan pozitif olacaksın yine sadece mrna aşıları şuan başarılı bu konuda
-
Peki sadece mrna başarılı olduğunu belirtiyorsun kaynak var mı?
Yine işkembe mi?
Zaten doktor olmadığın çok belli, yıllarca içinde çalıştım. Bu kadar cahil olup sağlıkçıyım diyen ya acil tıp teknisyeni ya da hemşiredir. (iyileri tenzih ederim)
Aksi mevcut ise ispat edebilirsin. -
3.Faz sonuçları Endonezyalı Bio Farma şirketi tarafından açıklandı dendi ama Endonezya haber sitelerine bile baktım sağlıklı sonuç bulamadım. haber çıkmadan bizi mi kandırıyorlar acaba ?
-
Çin aşısının h Bi aşaması hakkında doğru dürüst makale yok yayın yok
1 tane yayın var yüz binlerce kişi üzerinde diyor.
Bilim bölye birşey değil. Yüz binlerce denek ne demek?
600 bin kişi mi çinde aşı denmesi? 200 bin mi? Kaçında başarılı oldu? Yüzde hesabı yapılmıyor
Moderna, biontech ve İngiliz aşısı hepsinde tüm süreçleri şeffaf açıkladılar.. Onlarca makale var
Çin aşısı olmam ben çok net. Dünyada alan tek devlet biziz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortada tek kanıt yok resmen iftira resmen asparagas gerçekle alakası yok...
-
ortada bir şey yok aşı sayısı az olunca yaalan haberle talep azaltma çabası...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek
En iyisi çipli aşıyı beklemek en azından işletim sistemi microsoftmicrosoft bir işletim sistemi değildir. windows bir işletim sistemidir.
-
Çin aşısı yaptırmıştı bakın ne oldu
İşte korkutan o haber
başlık böyle daha endişe verici oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X