< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 12 Temmuz 2022; 13:53:24 > |
Dördüncü ve altıncı doz Covid-19 aşısı randevuları açıldı (2. sayfa)
-
-
Normalde aşı olduysan virüs vücuduna girdiğinde hiç hissetmemen lazım. Grip gibi atlatmak da fasa fiso. Bu aşılar hala test aşamasında %90 koruyor gibi şeyler sallamasyon. Grip gibi atlatmak diye bir şey yok çünkü bu virüs zaten grip gibi atlatılıyor normalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 12 Temmuz 2022; 17:36:10 > -
Hiç aşı olmadım sonra covid zatüresi oldum bir sürü serum ilaç ve hastalığın bıraktığı etkiler büyük sıkıntı. 6 aydır hala kokuda sıkıntı var mesela. Aşı belki de bunların 10 da 1 ini bile yapmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç olmadim, olmayida düsünmüyorum. Kobaylara bol sans.
selam hocam. aşılar için süre garantisi hiçbir zaman verilmedi farklı uzmanlar farklı yorumlarda bulundu sahada test edilmedikçe bilinmeyecekti ama grip gibi sürekli yenilenen bir aşı olacağı en beklenen senaryoydu mrna aşılarının faydası hızlı şekilde yeni tiplere karşı aşı üretilmesiydi. grip aşılarında bu kadar kolay olmuyordu.
her aşı sonrası hasta olmanız da normal genelde günübirlik olur. yıllar önce ilk okulda standart aşılarımızı yaptıklarında okul izin verirdi sırf bu aşı sonrası hastalık etkisi sebebiyle hasta olmayı beklerdik hasta olmayınca üzülürdük aşı bizde işe yaramadı diye :)
-
2022 oldu covid mi kaldı
En son Maymun Çiçeği ismi dolanıyordu. İsim tutmayınca tekrar Covid ismine mi geçildi arkadaşlar? Kronolojiyi kaçırdım galiba. Bilen varsa yazabilir mi?
-
artık o kadar zklenmiyor ki konu 2 sayfa anca olmuş. bu saatten sonra aşı maşı hikaye. kimse yaptırmaz . ayrıca elde olan aşılar yeni versiyonda işe yaramıyor diye biliyorum.
-
ben 3 doz sinovac oldum ateş, kas ağrısı, üşüme hissi şeklinde atlattım .
-
Çiçek salgını geliyor diye Bill geçen yıl korku pompalamya başlamıştı. Çiçek geldi ama koskoca 8 milyarlık dünyada üç beş değüşük haricinde kimse hastalanmadı.
Çiçekten yeterli verimi alamayınca yine covide döndüler.
Ne varsa eskilerde var tabi.
Ben hiç aşı olmadım, 2 gün ateş, 4 gün sırt ağrısı şeklinde ayakta atlattım.
Aşı olup aynı şekilde atlatsaydım "hımm iyi ki aşı olmuşum bak toplam 4 günde kolayca bitti gitti" diyecektim.
2 sinovac + 3 biontech olmuşlardı, 6. oldu.
-
Zaten senin bilmen yeterli, bilimsel yayın gibisin, yakınlarıma yayıyorum aşı gereksizmiş, çok teşekkürler.
-
İyi sen ölmediysen o zaman gereksizmiş, sizin gibiler dünyayı kurtaracak maşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Temmuz 2022; 14:39:24 > -
Şu laflara bak laflara ordinaryüs gibi adammışsın, bilim camiasına ayar vermiş bir de.
Ölüm oranınını yüzde 90 düşürmesi yetmez, önemli olan hiç hastalanmamak aşıları çekiyoruz piyasadan, mesajını aldık hocam.
Bilim camiası size hayran.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Temmuz 2022; 14:44:57 > -
2 doz oldum daha da olmam iyice zıvanadan çıktı bu aşı işi.
Geçenlerde tat koku gitti birazda halsizdim 2 günde falan atlattım. Daha fazla aşı olmaya niyetim yok.
ne oldu atar gider yapıyordun mrna eleştirenlere?
3 defa geçirdim. ilk varyant yani ağır olanı da dahil, hiç bir şey olmadı :)
mrna dan dolayı hastalıklı olan onbinlerce insan var. hiç biri hak arayamıyor!
-
Beni başkasıyla karıştırdın dostum, isteyen istediğini yapar. Ben aşı mevzusunu sırf seyahat kısıtlamalarıyla uğraşmamak için oldum.
aşının 1 senedir hiç bir yan etkisini görmedim ama uğraşmak istemiyorum 2 doz olduk yeter işte
valla bilmiyorum. o dönem çok sıkıntı çıkarıyorlardı aşı olmayanlara olduk gitti işte . biontek olanlarda ayrı bi rezillik . bir sürü dert sıkıntı çıktı adamlarda. dönüyor ortada bişey ama hayırlısı . 30 hasta varken ülkeyi kitlediler. sokağa çöp atmaya çıkana polis siren çalıyordu. şimdi neyin ne olduğu belli değil hiç bişey yok .
şuda var, yaşlı olup covid den ölen çok insan gördüm apartmanda ama gençlerde sorun olmadı hiç.
-
öyle bir koruma yok . bahsedilen %90 ilk versiyon virüse göre zaten. yeni modele koruma falan yok. millet boş yere oluyor işte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X