Şimdi Ara

BIOS'A GİREMİYORUM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir arkadaşım dün laptop ile internete girdi. içinde virüs programı olmasına rağmen, virüs bulaştı. bi türlü virüsü silemedik. format atmaya karar verdim. ancak laptop ilk cd-rom u görmüyordu. biostan bunu değiştirmek istedim. ancak bios açıldığında 8 haneli şifre istedi. laptop yeni olduğu için ilk kez biosa giriliyor. laptop'un markası DATRON mobile aero. biosa bu şifreyi satan kişimi koymuştur. veya bu şifreyi nerden temin edebilirim. şimdide sağolun....

• aldığınız yerdeki adam şifre koymuş olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabloII

aldığınız yerdeki adam şifre koymuş olabilir.

+1 aynen öyle
  • arkadaşlar az önce aradım satınaldığım yeri.onlar şifre koymamış. herhalde datron koymuştur diyor. çıldırmamak elde değil. bilsgisayar alıyorsun. adamlar kendi bilgisayarıymış gibi şifre koyuyor. ve bu şifre hakkında hiçbir bilgi vermiyor.. ilginçtir.
  • ozaman 123456 dene yada 00000 ne biliyim akla gelebilecek ilk şeyleri adamlar kendi kişisel şifrelerini koymamışlardır heralde
  • fabrikadan atılan şifreler genel olarak 00000 dır,ama biosa şifre atıldığını ilk defa duyuyorum,bende geçen gün laptopun biosuna girdim,hiç sorun olmadı
  • datronun Türkiye distribitörüyle temasa geçmeyi dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesim içini aç ben sana söliim ama o zamanda garantiden cıkar o laptop larda reset sub gibi ufacık bir tus olmalı biosu sıfırlamak için ondanda düzeltebilirsin..TŞk
  • en güzeli datron türkiye dist ini aramak. sanırım ufotek getiriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider_k -- 20 Mart 2005, 17:25:10 >
  • merhaba arkadaşlar. ben 000000'ı da denedim 012345678'i de denedim. daha bir sürü şey denedim. ve ben böyle saçma birşey görmedim. laptop'ın flopy'si yok. bu bilgisayara format atmak için illaki ilk rom'u görmeli. ama dengesizler bunuda yapmamışlar. cd'den boot yapmıyor. akıl almaz iş ya. bios pilini çıkarıp takacam garantiden çıkacak. Laptop ankaradan alındı ama şuan trabzonda.. tahminim oraya yollamamızı isteyecekler. siz siz olun buna dikkat edin... 2gündür laptop kullanılmaz durumda... format atılmıyor....
  • Genelde Bunu Pc yi Satanlar Yapar, Amaç İse Bir Sorun Olduğu Zaman Satın Aldığınız Yer Götürmek Zorunda Bırakmak Anlayacağın Herşey Üç Kağıt Olmuş Bu Alemde
  • laptopun marka ve modeli nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennem_Bekcisi

Genelde Bunu Pc yi Satanlar Yapar, Amaç İse Bir Sorun Olduğu Zaman Satın Aldığınız Yer Götürmek Zorunda Bırakmak Anlayacağın Herşey Üç Kağıt Olmuş Bu Alemde

abi o zaman dükkanlarının yakınlarındaki evlere işyerlerine satsınlar. kaç gündür laptop yatıyor. bi bios şifresi yüzünden hiçbir işe yaramıyor.
  • LAptop'un markası DATRON aero mabile Z500N series
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.