Şimdi Ara

Bios'a girmeden format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biosa girmeden format atmak mumkun mu? Mumkunse nasil yapicaz?

• Genelde format zaten bios'a girmeden oluyor. Ne tür bir format atacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

Genelde format zaten bios'a girmeden oluyor. Ne tür bir format atacaksın ?

Windows 7den XP'ye gecmek istiyorum bilgisayarin icindeki herseyi silip
  • Up
  • 1. Boot DVD-R ise, mümkün.

Bios'a girmeyeceğim diyorsan, USB bellek ile dene. O da 1.Boot değil ise, gir

Girmemekte niye bu kadar ısrarcısın
  • windows cd sini başlangıca almak için bios a girmekten bahsetti sanırım arkadaş. Başlangıç ayarları bios tan yapıldığı için bios a girmek zodundasın. Bazı anakartların başlangıcında bios a girmene gerek kalmadan başlangıcın alınacağı aygıt seçimi yapılabiliyor, senin anakartında bu özellik varsa da seni başlangıçta alttaki yazılarla uyarıyordur.
    Şuna benzer bir uyarı olabilir; "press f12 during boot to access the boot menu" bu durumda f12 ye basarak bios a girmene gerek kalmadan başlangıc aygıtını tek seferlik değiştirebilirsin
  • windows açıkken de windowsu kurarsın kurmasına da çok sağlıklı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7den xp ye geçeceği için windows üzerinden sıkıntılı olur.
    anakarttan anakarta, ya da sistemden sisteme göre değişiR.
    Bazı sistemlerde açılışta F5 F8 F10 F12 vs gibi tuşlara basarak boot menüyü açabilirsiniz.

Bu da yoksa ve işe yaramazsa soruna çözüm burada

http://forum.donanimhaber.com/m_54133857/tm.htm
  • Bios'a girmek istemiyorum cunku sifreli sifresini bulamadım. anakart uzerindende ugrasmak istemiyorum bozulur diye
  • anakart pilini çıkarıp biraz bekleyip takarsan bios şifresi sıfırlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

anakart pilini çıkarıp biraz bekleyip takarsan bios şifresi sıfırlanır

anakart pilini bulamadım. bi kac tane kapak var bitanesi harddisk. bi tanesinde ram ve internet kartı var diğerinde fan var bitane kucukanakart pilini bulamadım. bi kac tane kapak var bitanesi harddisk. bi tanesinde ram ve internet kartı var diğerinde fan var bitane kucuk
  • yeri aynı olmasa da şekli böyle.

Bios'a girmeden format atmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 6 Ocak 2012; 22:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

anakart pilini çıkarıp biraz bekleyip takarsan bios şifresi sıfırlanır

anakart pilini bulamadım. bi kac tane kapak var bitanesi harddisk. bi tanesinde ram ve internet kartı var diğerinde fan var bitane kucukanakart pilini bulamadım. bi kac tane kapak var bitanesi harddisk. bi tanesinde ram ve internet kartı var diğerinde fan var bitane kucuk

Siz benim mesajımı beğenmiyorsunuz?
    Aslında size cevap yazmamak lazım..Daha sisteminizin masaüstü mü dizüstü mü olduğunu bile yazmıyorsunuz.
    Sonra da insanlar burada saçma sapan mesajlar yazıyorlar..Ama sizin yüzünüzden.
    Anlattıklarına göre laptop sahibisiniz..Bios pili ile uğraşmayın zorlanırsınız.

• F11 yada F2 tuşuna basarak bunu kolaylıkla yapabilirsin
  • merhaba arkadaslar asus k52j serisi laptopun biosuna giremiyorum sifre istiyor(acilista istemiyor) ve format atmak istiyorum(win7) elimde recovery dvdlerim var yapabilecegim ne var. lutfen acil yardim...
  • bios pilini çıkartıp takmayı dene
  • laptopun bios pili neresindedir. ulasimi kolaymidir...
  • ankartının modeli ne birde chipset numarasını yaz bakyım
  • Mobile Intel HM55 Express Chipset
    Asus K52JT MAINBOARD
  • makinanin altini actim, ard diski soktum ama gorunurde pil yok, baska nereye bakabilirim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.