Şimdi Ara

Artık Format Atmak Yok SMART RECOVERY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SMART RECOVERY Güvenlik Kartı Pro Edition Multiple Snapshots

Artık Format Atmak Yok SMART RECOVERY

İnceleme ve kullanımı uygulamalı olarak gösteren aşağı linkteki videoyu izleyerek ürün hakkında tam bir bilgiye sahip olabilirisiniz.

http://www.donanimhaber.com/Smart_Recovery_Pro_guvenlik_yazilimi_video_incelemesi-5195.htm

SmartRecovery ile işletim sisteminizi ve dosyalarınızı sistem çökmelerinde veya herhangi bir anda 1 dakikadan daha kısa sürede eski haline geri döndürün.

SmartRecovery; işletim sistemi çökmelerinde, program bozulmalarında, data kayıplarında, dosya bozulmalarında, virüslerden kaynaklanan sistem bozulmalarında, Bios ayarlarında yapılan değişikliklerde, bilgisayarınızı şifreleme gibi güvenlik ve kurtarma özellikleri ile kullanılabilir.

Program içerisinde ki “Zamanlanabilir anlık görüntü alma” özelliği ile istediğiniz zamanlarda otomatik anlık görüntü alabilir ve USB Key ile de maksimum güvenlik ve kullanılabilirlik kazanabilirsiniz.

Xp ve Vista Uyumlu

Elimde yaklaşık 30 Adet bulunmaktadır.

Sıfır ve jelantinli halinde tarafınıza gönderilecektir.

Ankara Kızılay' dan elden teslim edebilirim.

Elden Fiyat : 20 TL.

Diğer illere Ptt Kargo ile Kargo Dahil 25 TL. karşılığında Kapı ödemeli gönderebilirim.

1 Adet @MuttFTS. arkadaşa satılmıştır.
    1 Adet @ceviren arkadaşa satılmıştır.
    1 Adet @gorkem_adakoglu arkadaşa satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 14 Nisan 2009; 0:16:41 >

• kardeş pcye virüs girmişse ve virüs girmeden önce bu cihazla sistemi yedeklemişsek virüsün girmeden önceki hale dönebiliyor muyu yoksa virüsü silemiyor mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

kardeş pcye virüs girmişse ve virüs girmeden önce bu cihazla sistemi yedeklemişsek virüsün girmeden önceki hale dönebiliyor muyu yoksa virüsü silemiyor mu???

Evet sistemi yedeklediğiniz zamana geri dönüyor. Hatta şöyle söylüyüm aldığınız yedekler arasındada dolaşıp durabiliyorsunuz.
    Mesela belirli zamanlarda birden çok yedek alabilir bunlara özel isimler verebilir istediğiniz zaman istediğiniz zamana geri döndürebilirsiniz bilgisayarınızı.
  • Ghost'un usb diske girmiş hali sanırım bu.
  • Hayir Ghost'ta HDD'nin komple yedegi alinir.

Bu sadece windows icin hayati onemi olan dosyalarin yedegini aliyor.

Yalniz kafama takilan bir sey var. Videoda masaustundeki bir dosya silinmis. Diyelim baska bir klasordeki 10 GB'lik data sildim, bunu geri getiremez degil mi?

Bir de bu backup dosyalarini HDDmi yoksa Flash diskte mi sakliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 9 Mart 2009; 10:12:33 >
  • yanlışınız var hocam bunun çalışmasıda ghost ,acronis programları gibi sistemi komple yedeğini alıyor en önemli özelliği diğer programlar gibi gb boyutlarında değil mb.(misal 100mb) olarak sıkıştırlmış olarak alıyor yaptığı işe göre fiyatı çok iyi.
    arkadaşın verdiği videoyu incelerseniz daha iyi anlarsınız
    HAYIRLI İŞLER DOSTUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: hrnayn

yanlışınız var hocam bunun çalışmasıda ghost ,acronis programları gibi sistemi komple yedeğini alıyor en önemli özelliği diğer programlar gibi gb boyutlarında değil mb.(misal 100mb) olarak sıkıştırlmış olarak alıyor yaptığı işe göre fiyatı çok iyi.
    arkadaşın verdiği videoyu incelerseniz daha iyi anlarsınız
    HAYIRLI İŞLER DOSTUM

Çok teşekkür ederim ayrıca verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu sistemin komple yedegini nasil alir?

Diyelim benim HDD'm 40 GB, 35 GB'i da dolu, nasil ve nereye yedekleyecek bunu? Ben bunun cevabını arıyorum.

Ciddi ciddi soruyorum eger bu konuda ikna olursam alacagim urunden.

Nasil oluyor da silinen dosyalari geri getiriyor? Butun dosyalarin backup'ini almasi im-kan-siz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 11 Mart 2009; 17:54:12 >
  • Kullandım Ürünü.

Pek Öyle ahım Şahım Bir Ürün değil.Daha iyi Yolları var yedeklemenin.
  • bence güzel bir ürün...
  • hocam bir sorum var.

diyelim 1 hafta önce anlık görüntü aldık ve bu bir hafta içinde bilgisayarın hem C hemde D diskine dosya film vs veri depoladık.sonra virüs vs. herneyse bilgisayarın başına bir iş geldi ve çöktü.sistemi 1 hafta öncesine döndürünce,anlık görüntü aldığımız zamandan bilgisayarın çöktüğü ana kadar bilgisayara depoladığımız dosyalar vs ne oluyor yerlerinde kalıyormu yoksa bilgisayar 1 hafta öncesine döndüğü için o verilerde siliniyormu?
  • c gider ilk başa döner d ye birşey olmaz.yedeklemeyi d ye yapıcaksınız
  • ürün güzel yanlız ben kendim format atmadan rahat hissetmiyorum zaten 9 dakka =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HercuL

ürün güzel yanlız ben kendim format atmadan rahat hissetmiyorum zaten 9 dakka =)

aynen =) uzun süre format atmazsam psikolojim bozulur :D arada bazı şeyleri sil baştan yapmak lazım . Not : Not : çok iyi arşivciyimdir , yüklediğim her programı saklarım her formatta o an ihtiyacım olanları yüklerim geri , bence en temizi =).
  • Rolback RX programı ile aynı program bir farkı yok sadece usb si var oda zaten anahtar olarak kullanılıyor birde programını 30 günlük deneme sürümünden tam sürüme geçirmeye yarıyor.
  • Pc'yi ghostla flash diske at aynı hesap... :)
  • acronishin gözünü seviyim ghost hikaye acronish şahane
  • Merhaba,

Bu ürünün eski bir kullanıcısı olarak yorumlara baktım ve biraz bilgi vermek istedim :

1) USB'ye takılan cihaz verileriniz açısından flash bellek görevi görmüyor. Yani sizin bilgileriniz bu cihazda tutulmuyor. Sadece kopya yazılım kullanımını önlemek için bu cihazı lisanslama işlevi için kullanmışlar. İşlem yapmak istediğiniz her zaman bu cihaz takılı olmalı ( Sadece ürünün deneme sürümünden orjinal sürümüne geçişte değil ).

2) Yedeklerinizi ayrı bir partition'a değil, aynı partition'a alıyor (default olarak böyle ama belki ayarlanabiliyordur). Dolayısıyla yedekleme nedeniyle diskin dolması olası. Ama düşündüğünüz gibi 10 GB'lık kısım için 10 GB yer ayırmıyor, çok daha fazla sıkıştırıyor (Böyle bir deneme yapmadığım için tam rakam veremiyorum).

3) Diyelim ki bu koruma yazılımı sisteminizde yüklüyken bunu uninstall etmeden sisteminizi formatladınız, bir daha bu programı çalıştıramıyorsunuz. Bu konuda size Türkiye distribütörü (yanlış hatırlamıyorsam KONT'du) yardımcı olamıyor, kendilerinin hiçbir bilgisi yok bu konuda. Bizzat yaşadığım problem sonrası teknik destek sıfırdı. Eğer bu problemi yaşayan varsa pm'den size yardımcı olmaya çalışırım.

4) Almış olduğunuz yedeklere geri döndüğünüzde sistem komple o tarihe gidiyor. Virüslerden vs.. kurtulmuş oluyorsunuz. Veriler de aynı şekilde o tarihe dönüyor. Örneğin o tarihten sonra silmiş olduğunuz film, müzik, veri, vs.. herşey aynen geri geliyor. Ve bu işlem 2-3 dakika içinde oluyor ! Format atmayı kolay ve hızlı bulduğunu söyleyen arkadaşlar için önemli. Eğer sisteminizin tüm sürücüleri ve sevdiğiniz programları yüklü ve temiz bir halinin yedeğini aldıysanız kötü bir durumda yalnızca 2-3 dakikada format atıp ilgili programları yeniden yüklemiş gibi oluyorsunuz (bu işlemleri bu veya benzeri bir yazılım kullanmadan yaparsanız sanırım en az 30-40 dk sürer ).

Umarım bu bilgiler birilerinin işine yarar...

İyi forumlar

• Ben bu lanet şeyden teketek sitesinden 2 tane sıfır aldım 10 ay önce falan yeni açtım paketini bir tanesi çalışmadı, neden olarak da sertifika hakkınız bitti gibilerinden birşey diyor. Diğerini çalıştırdım ama arşivci olduğum için 2 TB hdd nin 1 TB'ını bu program kullanıyor neden mi ? Bilgisayarınıza yüklediğiniz şeyin aynısını gizli şekilde kaydediyor, ne o bişi olursa oradakileri kullansın. Arşivciler için berbat birşey ama eğer

Standart internet kullanıcısıysanız,

HDD Doldurmakla işiniz olmazsa,

Bilgisayara arasıra oyun falan kurar oynarım diyorsanız;

Sizin için biçilmiş kaftan diyebilirim çünkü gerçekten bu durumda çok fonksiyonel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 26 Mayıs 2009; 12:11:50 >
  • Teknoloji gittikçe hızlaniyor :) Güzel alet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.