Şimdi Ara

bios da 250 c işlemci sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eksen bilgisayardan yeni toplattığım aşağıdaki sistemi sesli çalıştığı için (p3 sistemime göre ev ortamında bayağı bir işlemci fanı sesi duyuyorum) iki defa eksen e götürdüm ilkinde bu ses normal dediler daha sonra tekrar götürdüğümde güç kaynağı ve kasa fanını değiştirirsek ses oldukça azalır dediler fakat yeni bir güç kaynağı ve kasa fanı masrafına rağmen ses aynen devam ediyor.artık eksene tekrar götürmenin bana masraftan başka bir şey kazandırmayacağına inandığımdan sizlerin görüşlerine başvurmaya karar verdim.birde sistemi açarken biosa girdiğimde aşağıdaki değerleri okuyorum fakat bilgisayar normal çalışmasına devam ediyor.bu sıcaklık değerleri ne demek biryerlerde hata mı yaptım acaba
    görüşlerinizi bekliyorum
    teşekkürler.

intel d915 pcy
    p4 3.0(lga)
    512ddr2
    80gb sata
    gigabyt geforge 6200 pcı

• yuhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!
  • o sicaklikta zaten islemci calismaz dolayisiyla bilgisayari da acamazsin. yani anakart yanlis olcuyor bir sekilde, bunu aldigin yere bildir ve onlara da goster. degistirmeleri lazim anakarti.
  • yalan kardeş dielim cpun 254c 11oc olması imkansız sistem sıcaklığının kasan erir içersi hamam olur sensörleri bozuk olabilir boardın booardını değiştir
  • Böyle bir sıcaklık mümkün değil.... Anakartın biosu uçmuşşş... Yanlış ölçüyor...
  • güneşe en yakın gezegende bile yok o sıcaklık.
  • O pc'yi bidaha açma bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600 BIOS'da 95 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios ta problem var zira daha max dereceye gelmnemiş sıcaklık.

bios u güncelleyiniz
  • anakartin isi sensorleri bozulmus kesinlikle,, tavsiyem git degistir anakarti...
  • O değer, yazı ile :)) santigrat derece cinsinden değil arkadaşım yoksa arkadaşların dediği gibi bilgisayarın cidden erirdi
  • herseyi bosver hemen itfaiye cagir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17_january

O değer, yazı ile :)) santigrat derece cinsinden değil arkadaşım yoksa arkadaşların dediği gibi bilgisayarın cidden erirdi

Santrigat yazıyor C var orda.Onu bırak F cinsindende var Anakartında Bir sorun var Sensörlerde kartı geri iade yenis ile değiştir eğer daha 1 hafta olmadı ise.

• Bilgisayar su kaynatmış. Su soğutmalı olsaydı su fokur fokur kaynardı.
  • Arkadaşlar fahrenheit olsa bile 250F = 121.111 C derece yapar. Yani bu işte yanlışlık var.
  • Dostum bios update yap sorunun düzelmezse sensörler bozulmuş demektir garantisi varsa garantiye yolla
  • makinayı eksen bilgisayara götürdüm ve gösterge sorunu halloldu.bios update yaptıklarını söylediler.
    ilgilenen herkese ve eksen bilgisayar teknik servisine çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.