Şimdi Ara

Bios dahil renlerin bozulmasi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün csgo oyununa girdiğimde pc kitlendi ekran gri oldu, reset attiktan sonra windows 10 ekrani yüklenirken bi anda klawye ve mouse ışıkları gidiyordu ve gri ekran geliyordu. Format attim pcye fakat ekranda 2 adet mavi ve yesil olarak degisen yukaridan asagiya sagda ve solda şeritler oluştu bu arada biostada renklerde biraz sorun var gibi görünüyor az bir renk kaymasi var(bios renkli ekran). Donanımsal mı yazılımsal mı anlayamadım yardım edebilecek bir fikri olan varsa memnun olurum. Yeni kurduğum windows 10da da düzgün bir site bulamadığımdan problem olabilir fakat biostaki renk oyunlarida windows kaynaklı olmadığını düşündürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows biosa müdahale edemez. Sorununuz ekran kartında yada küçük ihtimal ekran kablosunda kopma felan olabilir dediğim kablo eğer pc laptop ise ekran ile kasanın birleştiği menteşelerin olduğu bölümde kabloda kırılma felan olabilir
    Pc masaüstü ise kabloları kontrol et ve ayrıca ekrankartını çıkar tekrar düzgünce tak bide parçaların ısılarını kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albyrock2789 -- 12 Haziran 2017; 4:32:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler masaustu fakat cikarip takincada birsey değişmedi sanirim ekran karti tamamen gitmek uzere baska bir ekran karti bulursam deneyip sorunun onda olup olmadigini anlamaya calisicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.