Şimdi Ara

Bios Ekranına Girince pc kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. laptopun termal macununu yeni yeniledim. ayrıyetten kontok spreyle fanına bakım yaptım. fakat normal bilgisayar acılması ve işlemlerinde sıkıntı olmamasına ragmen Bios ekranına gidigimde 4-5 saniye içinde pc kendi kendine kapanıyor.ve oyun oynarken fazla ısınmasıyla rağmen belli bir süre sonra kapaniyor. Sorunun neyden kaynaklandıgını bilmiyorum. bu konuda bana yardımcı olabiliecek arkadaşlar varsa şimdiden teşşekkür ederim.

herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammet9338 -- 5 Aralık 2014; 16:16:21 >

• Arkadaşlar yardım edebilecek yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hammet9338 H kullanıcısına yanıt
    Açıkcası normal kullanımda problem yaşanmazken BIOS ekranında kendini direkt olarak kapaması ilginç bir durum. Siz yine de montajını yapmış olduğunuz işlemciyi ve soğutucu bakır iletkeni ve BIOS pilini kontrol edin.
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    hocam normal kullanım derken sabit masaüstünde kalıyorbilgisayar kapanmadan. oyun açınca belli bir süre sonra kapanma oluyor. ayrıyetten biosa girince kapanıyor 4 5 sn içinde. başka bir öneriniz varmı yada arıza olabilecek herhangi bir yer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.