Şimdi Ara

BIOS ekranından kurtulamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana laptopumun içinde yer alan 'recovery' bölümünü sildim. Ardından bilgisayarım yeniden başlattığımda karşıma sürekli BIOS menüleri çıkıyor.
    Döngü kısaca şöyle:
    Bilgisayarımı açıyorum-Casper logosu karşıma çıkıyor-BIOS açılıyor-Hangi seçeneği seçersem seçeyim-Tekrar yeniden bilgisayarım açılıyor.

• Freedos (işletim sistemsiz)hale gelmiş yeni işletim sistemi yüklemeniz gerekir,eğer işletim sisteminin olduğunu düşünüyorsan bir format cdsiyle onarmayı dene ama dediğim gibi olmuş sizin bilgisayar.Birde 2 hdd bölümümü var yoksa tek mi?defalarca recovery bölümünü dvdlere çekin nafile demiyoruz.
  • İşte sorunum da orada benim. CD/DVD görmüyor bu adet.
    Laptoplara format atılmaması için bir koruma mıdır nedir öyle bişey uyguluyorlar olsa gerek, 'CD/DVD'den önyükleme için bir tuşa basın' yazısını göremedim.
    Harddisk'i onarıp, taratmayı da düşünmüyor değilim. Flash bellek yada benzeri bir taşınabilir hafızalı alete; başka bir işletim sistemi yada Paragon Partition Manager'nin flash bellekte çalışabilen versiyonunu kursam. Acaba açabilir miyim ki?
  • Bios'tan cd'den başlatacak şekilde boot bölümünden ayar yapıyormusunuz aksi taktirde cd'den yükleme yapmak için bir tuşa basın yazısını göremezsiniz,bu flash belleğe kursanızda aynı yolu izleyeceksiniz.
  • Aynı sorun bende de var nasıl çözdün hocam??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.