Şimdi Ara

BIOS güncellemesinden sonra pc çöktü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orjinal kendi cd si varsa onunlada yapilir o islem...
    dvd-rw yi master konumda ide ye baglarsiniz. orjinal cd sini takarsiniz. makineyi baslattiginiz zaman biosu otomatik olarak kurtarir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

orjinal kendi cd si varsa onunlada yapilir o islem...
    dvd-rw yi master konumda ide ye baglarsiniz. orjinal cd sini takarsiniz. makineyi baslattiginiz zaman biosu otomatik olarak kurtarir...

Arkadaşım anakartın orjinal cdsi elimde zaten 1 tane ide girişi var 1 tek dvd-rw bağlı onada yeterli mi bu ?
  • yeterli olmasi lazim. fakat bu islem biosu cokerttiginiz zaman calisir. sizin biosunuzun coktugune emin degiliz. siz biosu guncellemissiniz. umarim işe yarar...
  • CD ile denemelerim sonuç vermedi ,

Şimdi ekran kartını çıkarıp çalıştırdım bip sesi kesilmedi , ekran kartını takıp ramlerden birini söktüm bu sefer bip sesi gelmedi ama yine anakartın üstündeki ledler sabit yanıyo ve açılmıyor..
  • ekran kartinizin modeli nedir. guc girisi gerekiyorsa takiyor musunuz?
  • nvidia en9500 gt diye biliyorum modelini güç girişi falan takmıyorum yani sadece kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygt16

CD ile denemelerim sonuç vermedi ,

Şimdi ekran kartını çıkarıp çalıştırdım bip sesi kesilmedi , ekran kartını takıp ramlerden birini söktüm bu sefer bip sesi gelmedi ama yine anakartın üstündeki ledler sabit yanıyo ve açılmıyor..

belki anakart cdsinde bios yoktur kendiniz biosu cd ye yazıp öyle deneseniz. bi de dediğim gibi sata cdrom istiyor olabilir

EDIT:

biosu flash diske atınca da oluyormuş diğer bütün cd ve hdd leri söküp sadece flashı takıp boot edin o şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 7 Aralık 2011; 0:59:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

Orijinalden alıntı: Ygt16

CD ile denemelerim sonuç vermedi ,

belki anakart cdsinde bios yoktur kendiniz biosu cd ye yazıp öyle deneseniz. bi de dediğim gibi sata cdrom istiyor olabilir

EDIT:

biosu flash diske atınca da oluyormuş diğer bütün cd ve hdd leri söküp sadece flashı takıp boot edin o şekilde

Flash denemesi de fos çıktı :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.