Şimdi Ara

Bios karışık bir sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler bir arkadaşın pc ye format atacağım dvd açmadı bende usb den format atmayı denedim kah buradan bulduğum bot sistemleri kah başka sitelerden bulduğum boot sistemleri denedim olmadı buda yetmiyormuş gibi emektar hyundaı crt ekranım sürekli kafasına göre açılıyor açılmıyor 1 saat açılmasını beklediğim oluyor neyse aklıma benim pc de hdd ye win7 formatı atıp diğer pc ye taktım setup ekranı tekrar geldi hdd yi kur da sildim yükleme ekranını bekliyorum bootmgr hatası aldım pil söküp bekleme işini yaptım pili de değiştirdim yine yok bios buldum floopy olmadığı için yükleme sorunu yaşadım kendi cdsini de kabul etmiyor qflash yapamıyorum ekran çıkıyor fakat dediğim gibi floopy yok dvd yi görmüyor araştırma sonucu usb den yüklemeyi buldum usbyi qflash ekranın da gördüm fakat yüklediğini zannettiğim bios yüklenmemiş hala bootmgr hatası alıyorum yardım edeceklere dönerim teşekkürler.

en son anakartın içeriğini usb ye yükledim o şekilde deneyeceğim qflash lamayı usb üzerinden tekrar yapmayı deneyeceğim olamadı yaa

sata>usb>İde arakablosu var onunla benim pc ye taktım hdd başlatılmamış gözüküyor şimdi onun yoluna bakacağım mbr yap diyorum olmuyor hdd içindekileri emanet olduğu için kaybetmek istemiyorum. bakıcağız

Anakart : GA-945GCM-S2L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralveben -- 5 Eylül 2012; 22:00:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Garip Sistem Güncellemesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.