Bildirim
Bios nası sıfırlanır????
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakart üzerinden temas eden kısma bir kaç saniye tornavida benzeri birşey sokup akımın başka yere akmasını sağlarsan biosu sıfırlayabilirsin.. -
peki pili çıkarıp oraya sokarsam tornavidayı nolur bişi olurmu -
Benim bildiğim pili söküp bir kaç saat takmazsan otomatikman bios sıfırlanıyor -
bios sıfırlamak için pili sök ,tekrar tak
fakat sen biosu fabrika ayarına getirmek istiyorsan o zaman ,anakartın clr_cmos jumperini çıkar yan tarafa tak,tekrar eski haline getir -
anakartın uzerindeki bios pilini cıkarıp pilin + ve- kutuplarına temas eden metelleri tornavida yardımyla yada herhangi bir metel yardmıyla kısadevre yaptırp power düğmesine birkaç saniye başarak biosu sifirlayabilirsin -
Benim anakartta kitapçıktaki jumperı değiştirince sözde sıfırlanıyormuş. Bios pilini çıkartıp 10 saat kadar bekledim ancak reset attı. -
tamam çok saolun haklı olduğum ortaya çıktı mutlu oldum -
peki bios sıfırlamak ne işe yarar? Şuan görüntü alamıyorum bilgisayardan da pili çıkarsam işe yarar mı acaba -
eğer ekran tamamen siyahsa dene bi -
Ufak bir duzeltme yapmak istiyorum.
Sifirladiginiz yada reset attiginz bios degil cmos'tur.
Saygilarimla -
heee ok saol -
pili çıkar tak pili
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X