Bildirim
Bios pilini cikarip taktim,pc acilmiyor.yardim lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: burakk055
Arkadaslar pc nin bios pilini soktum taktim.soktukten sonra bes dk kadar bekledim.taktim.sonra bilgisayarin baglantilarini yaptim.bastim tusa acilmiyor.hic elektrik gelmiyor.durup dururken noldu anlamadim.cok acil yardim edin.
Yukarı. Arkadaşlar ne olur yardım edin. -
Arkadaşlar acil cevap bekliyorum, yardım edin lütfen. -
Çıkarırken zarar vermediğinize emin mısınız? Güç kaynağını kapatıp tekrar açın. 24pin i tekrar takın ve olmazsa jump start deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeavyClocker
Çıkarırken zarar vermediğinize emin mısınız? Güç kaynağını kapatıp tekrar açın. 24pin i tekrar takın ve olmazsa jump start deneyin
Valla nasıl zarar verebilirim ki ? Ayrıca bios biline zarar gelse bile en azından sadece elektrik gelmesi lazım değilmi.Ne bir fan dönüyor ne başka bişe.Hiç elektrik gelmiyor.Çoğu şeyi denedim.Yok.Güç kaynağının bağlantılarını çıkarıp yeniden taktım yok.Delirmek üzereyim. -
Evet elektrik gelmelidir. Güç kaynağının 24 pin kablosuna çıkarıp yeşil kablo ile siyah kabloyu tel vb Birşey ile değdirirseniz psu çalışır. Deneyin bence sorunun nerede olduğunu anlarız
İkisine birden ayni andami yoksa tek tekmi.ayrica tel haricinde ne kullanabilirim
Sorun pilde olmayabilir. -
Aynı anda. Amaç elektrik iletimi. Iletken Birşey kullanın. Cımbız da olur mesela
quote:
Aynı anda. Amaç elektrik iletimi. Iletken Birşey kullanın. Cımbız da olur mesela
Dostum çok teşekkür ederim yardımın için.Sorun çözüldü.Kısa devre olayı ile power arızalanmış.Değiştirdik sorun kalmadı
Önemli NOT: BIOS pilini aman ha bıçakla çıkartmayın -
quote:
quote:
Dostum çok teşekkür ederim yardımın için.Sorun çözüldü.Kısa devre olayı ile power arızalanmış.Değiştirdik sorun kalmadı
Önemli NOT: BIOS pilini aman ha bıçakla çıkartmayın
devreler üzerine metal bişey deydirilirmi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Naykimayki
quote:
quote:
Önemli NOT: BIOS pilini aman ha bıçakla çıkartmayın
devreler üzerine metal bişey deydirilirmi
Valla kardeşim ben ortalıkta yokken gerçekleştirilmiş bu olay.Çıkarıldığı yere tırnak girmeyince bıçak yöntemine başvurulmuş.Power kısa devre olmuş,yani iptal
-
Merhaba arkadaşlar benim sorunum bios pilini çıkardıktan sonra bir süre bekledim ve tekrar yerine taktım ama bilgisayarım hiç açılmıyor güç gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X