Merhaba Arkadaşlar DVD Okuyucuda Sorun vardı bende Söküp yerine sata dvd taktım sata dvd takınca bios çöktü pili çıkarttım bir süre bekleyip biosu resetledim sonra normal IDE CD okuyucu takıp windowsu sıfırdan kurdum. herşey mükemmel hiç sıkıntı yok yalnız windows yazısı gözüktükten sonra pc kendini açmıyor tekrar resetleniyor. acaba windowstamı sıkıntı var diye windowsu tekrar başka bir cd den kurdum ama yine aynı sorun sanırım biosta bir ayar yapılması lazım ama neyi ayarlamam gerektiğini tam olarak bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Hee birde Windows Güvenli Modda Sorunsuz Açılıyor.
ram + hdd. önce ram 1den fazlaysa tek çalıştır yuva değiştir dene. olmadı hdd için bir güvenli modda açınca hd tune dene. sanki hdd mdr info da sıkıntı var. tabi mavi ekran almadığın için böyle diyorum.
Ram DDR 400 Tek Ram Var Söküp Başka Yere Taktım Gene Aynı Sonra Bütün Soketlerin Yerlerini Değiştim CD Sürücüsünü Söktüm. Biosdan Sata Desteğini Kapattım Sadece IDE Açık Kaldı Ama Yinede Aynı Sorunu Verdi Evet Mavi Ekran Almıyorum Windows Tarama Yapıyor Açılacağı Sırada Siyah Ekran Geliyor ve Bir Süre Sonra PC Kendini Resetliyor.