Şimdi Ara

bios sorunu ' view only item ' acilll yardım lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pcmde xp kuruluydu biosa şifre koydum ' şifre = baran
    şimdi ben bu şifreyi biosa kaldırmak için girdim kaldırırken de onume şifre değiştirmek için gelen tum bolumlerde enter a basarak boş geçtim. sonrada change user password e geldim ona tıkladım onada baran yazdım. sonra baktım pc hiçbiyerde şifre sormaz oldu zaten sormuyodu. sonra dedim şu yaptıklarımı eski haline getireyim dedim. biosa girdim ve ekranıma şifre girmek için bi bölüm geldi şifre esksidir diye baran yazdım ve şifreyi kabul etti. daha sonrada ayarlarımı eski hale getirecektim ki neye tıklarsam view only item demeye başladı şifre doğru ondan eminim cunkü şifreye başka bişey yazarsam kabul etmiyo sadece baran ı kabul ediyo ama ondada bu hatayı veriyo nasıl duzeltebilirim ?
    pc olarak msi den kulustur bişey kullanıyorum ne yapmam lazım acil destek lazım !!!!!!!!!!!!
    bu arada pcde bios ayarlarını bilmiyodum pc yi şifrelemeye calısıyodum babam masaustu pcye koydu o sifreden. pc acılır acılmaz şifre soruyo ondan sonra win başıyo aynısını yapmak için karıstırdım. pek bi bilgimde yoktu. :( bu hatayı nasıl düzeltebilirim ???????????? ACİLLL YARDIMMMM !!!!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.