Şimdi Ara

Bios Sorunumu Çözene Paypaldan 10 TL (Şifre Sıfırlama İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde yaklaşık 1.5 aylık yeni casper notebookum var ve okulda kullandığım için biosa şifre konulmuş (çok karışık bir hikaye).Bunu nasıl kaldırabilirim yönetici haklarım yok ve normal programlar da çalışmıyor.Sadece kurulu olan .exe ler açılıyor.Bunu nasıl sıfırlayabilirim pil voltaj falan da uğraşmak istemiyorum 1.5 aylık cihazın garanti kapsamından çıkmasını istemiyorum açıkçası.Şu kod çevirme falan oluyor onları denedim ama bir sonuç alamadım.Çözüm bulana 10 TL Paypaldan

• bios pilini çıkar başka yöntem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios pilini çıkar sonra tak.

• @z.afacan @muccos @arda_xl beyler dediğim gibi açamıyorum arka kapağı etiket tarzı birşey var.
  • Kapağı açmadan onu yapmayı unut

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Kapağı açmadan onu yapmayı unut

Kapak açılsada cmos pili çıkartılınca sıfırlanmıyor diye biliyorum yeni modellerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasba

Beyler elimde yaklaşık 1.5 aylık yeni casper notebookum var ve okulda kullandığım için biosa şifre konulmuş (çok karışık bir hikaye).Bunu nasıl kaldırabilirim yönetici haklarım yok ve normal programlar da çalışmıyor.Sadece kurulu olan .exe ler açılıyor.Bunu nasıl sıfırlayabilirim pil voltaj falan da uğraşmak istemiyorum 1.5 aylık cihazın garanti kapsamından çıkmasını istemiyorum açıkçası.Şu kod çevirme falan oluyor onları denedim ama bir sonuç alamadım.Çözüm bulana 10 TL Paypaldan

Kapağı açamıyorsan Windows dan bios update yapmayı dene. Yeni pclerde artık windows üzerinde bios update başlatılıp restartdan sonra biosu tekrar yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aikido_oreo -- 26 Nisan 2014; 9:57:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

quote:

Beyler elimde yaklaşık 1.5 aylık yeni casper notebookum var ve okulda kullandığım için biosa şifre konulmuş (çok karışık bir hikaye).Bunu nasıl kaldırabilirim yönetici haklarım yok ve normal programlar da çalışmıyor.Sadece kurulu olan .exe ler açılıyor.Bunu nasıl sıfırlayabilirim pil voltaj falan da uğraşmak istemiyorum 1.5 aylık cihazın garanti kapsamından çıkmasını istemiyorum açıkçası.Şu kod çevirme falan oluyor onları denedim ama bir sonuç alamadım.Çözüm bulana 10 TL Paypaldan

Kapağı açamıyorsan Windows dan bios update yapmayı dene. Yeni pclerde artık windows üzerinde bios update başlatılıp restartdan sonra biosu tekrar yazıyor.

Hocam 3 ay önce bios update yaparken diğer bilgisayarımın anakartını yaktım desem.Asusun kendi flash programıyla yapmıştım ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

quote:

Hocam 3 ay önce bios update yaparken diğer bilgisayarımın anakartını yaktım desem.Asusun kendi flash programıyla yapmıştım ama

casper a gotur onlar yapsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.