Bildirim
Bios türü ?
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu ikisini bi deneyin hocam.
1 - Başlat/çalıştır/msinfo32
2 - Başlat/çalıştır/cmd/systeminfo
Bu iki komutla hem bios hem de genel sistem bilgisini elde edebilirsiniz. -
Bios update yapacaksanız, laptobun sitesinden yapın. Anakart Intel, biosda inside Intel inside olarak geçiyor.
https://support.toshiba.com/support/viewContentDetail?contentId=4005624
Not: Üstteki linkten güncelleme yapmayınız! Sadece bilgilendirme amaçlı verilmiştir. Bilgisayarınızın destek sayfasındaki sürücü kısmından güncelleme yapınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 15 Aralık 2017; 8:17:53 > -
insyde corp yazıyor başka bir şey belirtmiyor ilginç
o işlemleri zaten denedim hocam onları biliyorum
bios türlerinin tools dosyalarını deneyeceğim birinde
gerekli şeyler açılırsa o açabilen programın bios temeli
ne ise biosun türüde paraleldir otomatik olarak.... -
İntel inside olarak geçiyor hocam onu anladım fakat biosu modlamak için intel inside edit tools gibi bir program bulamadım AWARD-Phoenix-AMI gibi türlerin edit tool programları var onu demek istedim bu üçünden birinin programı uyacak mı deneyip göreceğim........
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- american megatrends nedir
- universal serial bus (usb) denetleyicisi
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- bilgisayar hızlandırma
- telefon neden çok ısınır
- komut istemi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X