Şimdi Ara

Bios Update - Pegatron IPXSB-H61

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kardeşimin masaüstüne ekran kartı upgrade yapmak için bios u güncellemem gerekiyor, şu sitedekileri uygulamaya çalıştım ancak update1.bat yazdıktan sonra dos ekranında ilk önce ;

http://www.byruno.com/byruno-bilisim-hizmetleri-sistem-makaleleri-makale-adi-casper-pegatron-ipxsbh61-bios-guncellemesi-17-MakaleDetay.aspx

PDR Region does not exist.

Uyarısı verdi sarı renkte yaklaşık 10 sn sonra da kırmızı renkte;

Error 25

hatası aldım,tam okuyamadım ancak yazma izniniz yok gibi bir şey diyordu eski ekran kartı arızalı olduğu için görüntü tam gelmiyor ondan ekran kartı alındı zaten.

Şimdi ben bu anakarta bios güncellemesi yapamaz mıyım? Kilitli olma olasılığı var mı , bu işlerden anlayan bir bilgisayarcıya götürsem yapabilir mi, veya ben yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 1 Nisan 2015; 15:47:53 >

• Yok mu bir bilen , en azından hata kodlarından anlayan?
  • aynı isimli anakarta 1050ti taktım. casper logosunda donuyor daha sonra no signal diyor. Konuyla alakalı çözüme ulaşabilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

aynı isimli anakarta 1050ti taktım. casper logosunda donuyor daha sonra no signal diyor. Konuyla alakalı çözüme ulaşabilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Hocam aynı anakart bende de var gt1030 aldım ve casper yazısında kalıyor bios güncellemesi ile 2.0 olan anakart desteğini 3.0 yapmamız lazım çözüm için öyle anladım ben sen çözebildin mi
  • qwasderf kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben anakartı değiştirdim çözemedim çünkü bios update ile de. Allah belasını versin casperın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

kardeşim ben anakartı değiştirdim çözemedim çünkü bios update ile de. Allah belasını versin casperın.

Araştırdığım kadarıyla bios ile de çözülmüyormuş bende anakart bulursam alırım tavsiyen var mı anakart için işlemcim i7-3770 1155 pin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwasderf -- 9 Eylül 2017; 16:20:14 >
  • Anakartın üzerinde bios yazabilmeyi etkinleştiren jumper vardır o jumper ayarını yapmanız gerekmektedir. Eğer jumperin konumunu değiştirirseniz bios yazmanıza olanak tanır. Şu anda cep telefonundan bağlanıyorum eğer yapamazsaniz mesaj atın bilgisayar başına geçtiğim zaman fotoğraflı olarak yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.