Please TUrn off your system and power on again to get system back.
tabi içersinde şuan bi disket var ve diskette bios dosyası fakat bios dosyasını "K8S-MX.ROM" aradım bulamadım biyabancı siteden anladıgım kadarı anakartın bios update dosyalarından herhangibi dosyasının ismini bu istedigi dosya olarak değiştirirsek sonuç vereceginden bahsediyor fakat ben bi sonuca varamadım her açılışta aynı problem var acaba bios fiziksel olarak zarar görmüş olabilirmi çünkü pc bana geldiginde açılmıyodu bios reset jumper ı ön panel kontrollerde tahminimce boş olan kahve rengi yer ile köprülenmişti ben o jumperi çıkardım pc bir kez açıldı windows geldi daha sonra normal bi şekilde yeniden başlatımda bu problem ortaya çıktı yardımlarınız içinşimdiden teşekkürler...
Bazı formlarda cpu, bazılarında psu dan kaynaklandığına dair söylemler var onarı değiştirdiklerinde düzeldiğini söylemişler.
Kolay gelsin,
YArdımın için teşekkürler :) ama linkde direk kadıköyü gösteriyo :D ben kendim cözmeliyim inat oluştu cpu ve psu denedim bu arada bi alakası olmadıgını düşündügüm halde Sanırsam bana lazım olan şey tam olarak "K8S-MX.ROM" dosyası
Kadıköye gitmeden önce;
"tabi içersinde şuan bi disket var ve diskette bios dosyası fakat bios dosyasını "K8S-MX.ROM" aradım bulamadım "