anakartıma yeni bios yazdırarak sorunu hallettim, bios u yazdırmak icin istanbulda emabilgisayar adlı bir firmaya yolladım anakartımı. sağolsunlar 2 gün içinde anakartımı bios u yeniden yazılmış bir şekilde geri yolladılar.
halllolmul işte tamam dır ama tekrar bios güncelleme yaparken dikkat et biosun önce yedeğini al komutlarını görürsün zaten birazcık araştırmayla öncebios yedeği sonra bios güncelleme yaparsan daha sağlıklı olur
forumcu22F
kullanıcısına yanıt
2 gündur urastım ama yaptım işin sırı şurda eyer updeyt proqramları kulanırsanız %50 tehlıke direk biosdan yaprsanız %80 ama tehlike yok deyil marka model cok ama cok önemli bendede arkadaşın anlatığı gibi oldu ama düzeltim sıyah ekranda hic bişey yapamaz hale geldim imlec yanım yanıp sönüyo bi bok olmuyo ben makınede düzeltim bios yükleme makınesı cıhıczı eyer yoksa eyer o ankartlar bizim ta götumuze girdi bu kesın söyleye bilirim kafanızı yormaya gerek yok inşallah iişe yerar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme