Şimdi Ara

Bios üzerinden usb ve bluetooth aktifleştirme, ama biosta bu ayarlar yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teclast x98 air 3g tabletim var. Hem android hem windows yüklü. Driver güncelleme programlarından biriyle güncelle dedim. Güncelledikten sonra tablette usb girişi ve bluetooth çalışmaz oldu. Hem android de hem de windowsta.

Micro usb hub kullanıyorum. Normalde direk taktığım zaman algılıyordu. Telefona takıyorum direkt algılıyor mesela. Ama tablete taktığım zaman ekstra güç vermem gerekiyor. Yoksa algılamıyor. Bluetooth da hiç görmüyor. Donanım yok veya bluetooth açın diyor.

Bozulmadılarsa eğer benim aklıma sadece biostan veya bi yerden bi şekilde kapandığı geliyor. Bios ayarlarına giriyorum. Ama orda da öyle bir seçenek yok. Araştırdığım kadarıyla karşıma hidden menu diye bi şey çıkıyor. Yalnız onuda aktifleştiremedim. Ne kadar baktımsa yok bu tablet için.

Bios ta efi shell bölümü var. Komutlarla vs bluetooh ve usb için birşeyler yapabilir miyim? Komutlarla aktifleştirmem mümkün mü?

Attığım formatın haddi hesabı yok. Fabrika ayarları rom lar windowslar olmadı olmuyor. Kaç saat harcadım sonunda kıracağım. Bana bi yol gösterin lütfen. Bios üzerinden usb ve bluetooth aktifleştirme, ama biosta bu ayarlar yok Bios üzerinden usb ve bluetooth aktifleştirme, ama biosta bu ayarlar yok Bios üzerinden usb ve bluetooth aktifleştirme, ama biosta bu ayarlar yok Bios üzerinden usb ve bluetooth aktifleştirme, ama biosta bu ayarlar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wurunkatte -- 29 Nisan 2019; 1:38:33 >

• Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.