Şimdi Ara

Bios, Windows Yükleme Ekranları Monitöre Tam Oturmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan işteyim akşam eve dönünce bakıcam aksilik çıkmazsa
  • Bakmadın mı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim Drivers ile güncellemeden sonra da sonuç aynı değişmemiş birazdan vga kablo ile denicem artık canıma tak etti.
  • Tamam dene olmadı artık daha derin işlere girecez .d

• quote:

Orijinalden alıntı: tolexto

Tamam dene olmadı artık daha derin işlere girecez .d

vga-vga kablosuyla denedim ekran kartında vga çıkışı yok dvi to vga aparatı ile monitöre vga yoluyla bağladığımda bios şekilde görüldüğü gibi hiç bir sıkıntı yok, mis gibi
     Bios, Windows Yükleme Ekranları Monitöre Tam Oturmuyor
    ardından direk hdmi-mini hdmi kablosu ile denedim (ekran kartının hdmi çıkışı yok mini hdmi çıkışı var) yine aynı şekilde bios ekranı tam oturmuyor monitöre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrYAGIZ -- 10 Temmuz 2014; 19:27:36 >

• Ozaman öyle kullanabilirsin :) Hayırlı Olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolexto

Ozaman öyle kullanabilirsin :) Hayırlı Olsun :)

vga kablo ile HD filmlerde oyunlarda sorun yaşamaz mıyım :D
  • Biraz sorun çıkartır. Monitörü değiştir bence.

• Yada şuan kullandığın kabloda diş eksiği olabilir

• kabloda sorun olsa denediğim diğer hdmi mini hdmi kablosuyla da aynı sorunu yaşamazdım, sorun monitörde mi diyosun yani
  • PC'Yİ, Aç monitörün ayarlarına gel herhalde monitörün ölçeklendirme ayarı vardır çerçeveyi boyutlandır ve BIOS'U Kayıt edip çık!

ŞAKA YAPMIYORUM MONİTÖR BIOSTA YAPTIĞIN AYARI KAYIT EDİYOR MASA ÜSTÜNÜ AYRI KAYIT EDİYOR

@mrYAGIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 10 Temmuz 2014; 20:23:28 >
  • Arkadaşın dediği olmazsa sorun %98 monitördedir

• Tolexto iyi sallıyor driverlarla alakası yok
    Monitörde de sorun yok içinizi rahat tutun. Bir de anakartın üzerinde hdmı varsa oradan dener misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

PC'Yİ, Aç monitörün ayarlarına gel herhalde monitörün ölçeklendirme ayarı vardır çerçeveyi boyutlandır ve BIOS'U Kayıt edip çık!

ŞAKA YAPMIYORUM MONİTÖR BIOSTA YAPTIĞIN AYARI KAYIT EDİYOR MASA ÜSTÜNÜ AYRI KAYIT EDİYOR

@mrYAGIZ

Hocam bende de benzer bir sıkıntı vardı.Fakat kafaya takmıyordum.Yorumunuzu görünce denedim ve oldu.

Sorunu hatırlayarak çözüm bulmama dolaylı da olsa yardımı dokunduğu için konu sahibi @mrYAGIZ 'a ve @Mesafesiz ' e teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Tolexto iyi sallıyor driverlarla alakası yok
    Monitörde de sorun yok içinizi rahat tutun. Bir de anakartın üzerinde hdmı varsa oradan dener misin

Kardeş ilk olarak saygılı konuşmayı bil. Ayrıca o program sadece driver güncellemiyor bios güncellemesi varsa bildiriyor. Eğer onun ekran çozunurluğunu biosu desteklemiyorsa güncellemeyle getirmiş olabilirler diye dedim. Bilip bilmeden insanları ezme sonra ezilirsin.

• Ben senin bios güncelle lafına birşey dedim mi hayır !
    Ben driver güncelle lafına dedim işletim sisteminde çalışan kartın bios ekranında ne işi olur az düşün.

Ekstradan insanların sorununu çözmek için böyle abidik uygulamalar yükletenlere gıcık oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 11 Temmuz 2014; 1:23:26 >
  • Abidik dediğin uygulama benim youtubede hiçbir videoyu açamama dahi çozum oldu ne yaptıysam olmadı bu 1. 2. Olarak Driver güncellemeyi driverları güncel olsun. İyilik olsun diye dedim hem bios'u denetlesin hemde driverları son durum olsun diye yaptım. Nese senin düzeyindeki insanlarla fazla ilişik kurmayı sevmem. İşine bak

• Benim düzeyim sana fazla geldiği için heralde beni alıntılayamadın, başkasının konusunda tartışmayı sevmem eğer diyeceğin varsa pm den söylersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Benim düzeyim sana fazla geldiği için heralde beni alıntılayamadın, başkasının konusunda tartışmayı sevmem eğer diyeceğin varsa pm den söylersin.

Seni fazla önemsemediğim için alıntı yapmaya ihtiyaç duymadım. Zamanımdan çalıyorsun. Ben senin gibi hayatımı tartışmakla geçirmiyorum. İnsanlık adına birşeyler yapmaya ilim öğrenmeye çalışıyorum. Şimdi mümkünse cevap verme. Zaman çalma

• Ergenlikte böyle hareketlerini doğal karşılıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.