Bildirim
Bios, Windows Yükleme Ekranları Monitöre Tam Oturmuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genelde bios ekranlarını 17" düşünerek tasarlamışlar, arada 19" için eski bioslarda "19" capture" diye bir seçenek olurdu ama sizdeki 23" monitor bunun için bir seçenek olduğunu zannetmiyorum. Bence anlamsız bir inatlaşmaya girmeden duruma ayak uydurmak daha hayırlı olacaktır.
EDIT: Saçma bir konu olduğu hakkında size katılıyorum. Belirttiğiniz durumlar ile bende pek çok defa karşılaştım ancak bir çözüm yolu olduğunu bulamadım ve bu durum ile inatlaşmayı uzun zaman önce bıraktım . Belki monitörünüzün kontrol panelinden gerekli ayarları yapabilirsiniz diye düşünüyorum, bilmem işinize yarar mı. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 30 Haziran 2014; 18:04:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dopac34
Genelde bios ekranlarını 17" düşünerek tasarlamışlar, arada 19" için eski bioslarda "19" capture" diye bir seçenek olurdu ama sizdeki 23" monitor bunun için bir seçenek olduğunu zannetmiyorum. Bence anlamsız bir inatlaşmaya girmeden duruma ayak uydurmak daha hayırlı olacaktır.
hayır saçma bir durum p67a bundan daha eski bi anakart chipset olarak üretim olarak aynı msi marka yine ama böyle bir sorun yoktu, bu anakart z77 taktıktan sonra böyle saçma bir sorun oldu. -
Laptop değil sanırsam. Ekran kartının anakartla uyumluluğuna bir bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tolexto
laptop değil, ekran kartı da anakart da msi marka ekran kartım msi gtx560 ti hawk -
quote:
Orijinalden alıntı: mrYAGIZ
quote:
laptop değil, ekran kartı da anakart da msi marka ekran kartım msi gtx560 ti hawk
Aynı marka olunca uyumlu olmayadabilirler. Pin sayısını anakart hızıyla ekran kartı hızının boğmadığına bak eğer ana kartının bellek hızı ekran kartının bellek hızından duşukse yapmış olabilir eve gidince pc de pm ile konuşuruz şuan mobildeyim. Bide BIOS a güncelleme var mı bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirhesap123 -- 30 Haziran 2014; 16:03:16 >
peki üstad, güncelleme konusunda son güncellemeyi kurdum biosa yok değişen birşey olmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrYAGIZ
peki üstad, güncelleme konusunda son güncellemeyi kurdum biosa yok değişen birşey olmadı.
http://www.driverupdate.net/downloads/SlimDrivers-setup.exe bunu yükle denetle ms nin kendi uygulaması.
-
10 tane guncellemen var ignoreleri seçmeden yanlarındaki download update duğmesine bas. İlk olarak intel(R) 7 Serisi güncellemelerini yukle
Soruya evet de bu daha kararlı bir sürüm olabilir. Bide ne zamandan beri var bu sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirhesap123 -- 30 Haziran 2014; 16:40:04 >
quote:
10 tane guncellemen var ignoreleri seçmeden yanlarındaki download update duğmesine bas. İlk olarak intel(R) 7 Serisi güncellemelerini yukle
Soruya evet de bu daha kararlı bir durum olabilir. Bide ne zamandan beri var bu sorun
sorun anakartımı değiştirdiğim günden beri var, ya aslında pek bir sorun değil ama cidden sinir bozucu madem teknoloji var işin içinde mutlaka bir çözümü olmalı, bunun peşindeyim bakalım burdan bi sonuca çıkabilecekmiyiz tamamını güncelliyorum o vakit dediğiniz şekilde ardından sonucu yazarım. -
Bide arkadaşlarından bir monitor bul inc aynı olursa daha iyi olur. Eğer sorun devam ediyorsa arkadaşlarının ekran kartlarıyla dene. Eğer hala devam ediyorsa başka anakartla dene en sonunda sorun çozulebilir. İlk önce anakart değiştir ekran kartıyla monitor aynıyken sonuçları buraya yaz
işin bu deneme yanılma kısmı imkansız hocam, ama iş yerine bakıp ordaki durumlara göre belki bir çılgınlık yapabilirim, ama o da imkansız 7/24 çünkü onlar imkansız gözüküyor şimdilik bu kısım. -
Sen en iyisi bir gunluk yaramazlık yap
Bende de buna benzer bir sıkıntı var.Benim monitör 16:10 oranında 1440x900 çözünürlüklü 19 inch bir monitör fakat bios ekranı 4:3 formatlı.İşin ilginç yanı bazen kendi kendine 16:10 oluyor bazende 4:3 oranına geçiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Bende de buna benzer bir sıkıntı var.Benim monitör 16:10 oranında 1440x900 çözünürlüklü 19 inch bir monitör fakat bios ekranı 4:3 formatlı.İşin ilginç yanı bazen kendi kendine 16:10 oluyor bazende 4:3 oranına geçiyor
yanılmıyorsam bir kez bana da düzeldi gibime geliyor, rüya falan değilse tabi tam hatırlamıyorum, hayır soruna sebep olan şey nedir cidden çok merak ediyorum. -
Selam kardşim sizin sorununuz tamamen bios ile alakalı. Bios sizin 17 veya 19" göre yapılmış o yüzden olmuyor dersenizki bu benim için çok büyük bir sorun ios update yapın sorun bir ihtimal düzele bilir. -
Yapmışlar zaten bios pilini çıkartın. 1 saat bekledikten sonra takın BIOS sıfırlanmış olacak monitor açık ve bağlı olsun dişlerinin tam oturduğundan emin olun ayrıca kasayı temizleyebilirsiniz bekleme suresinde
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Bende de buna benzer bir sıkıntı var.Benim monitör 16:10 oranında 1440x900 çözünürlüklü 19 inch bir monitör fakat bios ekranı 4:3 formatlı.İşin ilginç yanı bazen kendi kendine 16:10 oluyor bazende 4:3 oranına geçiyor
Kardeş senin ana kartın kimlik bozukluğu yaşıyor :WEQWWEQEWS Acaba bugün 16:10 olsammı ?? :D
Naptın kardeş BIOS pilini filan söküp denedin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- video scheduler internal error
- mouse orta tuş çalışmıyor
- cd deki videoyu bilgisayara aktarma
- monster statik elektrik boşaltma
- pc den gelen sinyal yok ne demek
- komut istemi
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- 0xc00007b hatası
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X