Şimdi Ara

Biosa Gömülü Keyi Olanlarda W10 Temiz Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce Windows 8.1 mizi W10 a yükseltiyoruz.W10 a yükselttikten sonra dizi üstü bilgisayarımızda hangi sürüm gelmişse onun W10 karşılığını indiriyoruz. ör:Windows 8.1 Single Language=W10 Home Single Language. Kurarken key soran hiç bir yere key girmiyoruz.Kurulum bitince masaüstüne bilgisayarımı ekleyin ve oradan bakın windows etkinleştirilmiştir yazıyor.

Resimler:

https://store.donanimhaber.com/5f/5c/e4/5f5ce4ea058dfb80e148017125e39af8.png
    https://store.donanimhaber.com/85/90/c7/8590c7df720243ba53850003acf668dc.png
    https://store.donanimhaber.com/58/df/c6/58dfc680f263785aff8fd6b98d1d143e.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 29 Temmuz 2015; 14:13:21 >

• Bu konu up dediğiniz gibi win8.1den 10a güncelledim.Sonra temiz kurulum usb yaptım ,etkinleştirme bölümünden etkinleştir dedim.Otomatik etkinleştirdi şu an sorun görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki direkt yükseltme yapmadan kalıp doyasını indirp sıfırdan kurarsak yinede biosa gömülü keyimiz aktifleşirmi?
  • Çok büyük ihtimal hayır.(Benim fikrim denemediğim için bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineHakim

Çok büyük ihtimal hayır.(Benim fikrim denemediğim için bilmiyorum)

microsoftyun indrime yöneticisinden windows 10 home single langue x64 ü indirsek olabilir bence yarın denicem şimdi indiriyorum. çünkü öyle bir şey olmasa single langue isosunu yayınlayacağını sanmıyorum. bendeki windows 8.1 single langue x64.

deneyen arkadaşlar söylerse çok makbule geçer çünkü daha hiç bir bilgi yok internet ortamında millete faydası olur.
  • Tool aracılığı ile Bootable USB hazırladım ilkten. Şimdi tekrardan Windows update yardımı ile Windows 10 yükseltme yapıyorum. Yükseltme işleminden sonra direkt usb takıp rest atmam yeterli olacak mı USB den boot etmesi için yoksa 1 - 2 adım işlem yapmak zorunda mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 29 Temmuz 2015; 21:23:41 >
  • Benim laptopda (z510) bilgisayarı kurtarma düğmesinden açıyorsun,boot menüsünden usb seçiyorsun bitiyor.Siz de hangi tuş boot ediyorsa ona basın disk yerine usb seçin olacaktır büyük iht.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşların dediği gibi ilk önce windows 10 yükseltmeliyiz çünkü biosa gömülü windows 8.1 keyimiz ancak böyle windows 10 için etkin olabiliyor. ondan sonra temiz kurulum yapıp windows 10 unumuzu tıpki 8 gibi otomatik etkinleşiyor. bir sorum olcak örneğin biz indirme yöneticisinden indridiğimiz uygun iso kalıbıyla yükseltme yaparsak yine aynı sonuca varabilirmiyiz acaba çünkü hala bazı sistemlere windows 10 yükseltme güncellemesi gelmedi. ve insanlar bundan dertli.
  • W10 yükseltme işlemim tamamlandı. Temiz kurulumu nasıl yapacağım acaba ? Laptop markası Hp Pav 15-n004st. Bootable USB'm hazır.

Edit: Yüksetlme yaptığım halde Windows etkinleştirilmedi yazıyor. Ne saçma iş

Edit2: Google'da araştırırken hata kodumu yazmıştım. MS Office'i Program Ekle/Kaldır bölümünden onar dedim ve Yeniden başlattım Laptop'u. Şu an etkinleştirilmiş durumda. Hata kodu ( 0xC004F034 ) idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 30 Temmuz 2015; 2:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper.5556

peki direkt yükseltme yapmadan kalıp doyasını indirp sıfırdan kurarsak yinede biosa gömülü keyimiz aktifleşirmi?

evet etkinleşiyor. single language sürümlerini yükseltme yapmadan direk temiz kurulum yapabilirsiniz. Ben yükseltme ile uğraşmadan direk temiz kurulum yaptım.
  • merhabalar. samsung marka laptop kullanıyorum. w10 yükseltmesini sağ altta gelen ikon ile yaptıktan sonra. w10 un bu sistemi sıfırla seçeneği (resim olarak ekledim) ile pc yi sıfırlasam. temiz kurulum olur mu ? yoksa usb den mi yapmalıyım temiz kurulumu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.