Şimdi Ara

BioShock 4'te Unreal Engine 5 grafik motoru kullanılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BioShock 4'te Unreal Engine 5 grafik motoru kullanılıyor

Oyun dünyasının önemli serilerinden olan BioShock'un dördüncü oyunu geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Henüz geliştirme sürecinin erken aşamalarında olan oyundan yeni detaylar yavaş yavaş gelmeye başlıyor. 

BioShock 4'te Unreal Engine 5 Kullanılıyor Olabilir

Oyunu geliştirem stüdyo olan Cloud Chamber'ın "Kıdemli Oyun Programcısı" için açtığı iş ilanı oyun hakkında bir yeni detay daha ortaya çıkarmış olabilir. İş ilanı detaylarına baktığımızda stüdyonun Kıdemli Oyun Programcısı pozisyonu için Unreal Engine 5 üzerinde çalışabilecek bir programcı aradığını görüyoruz. Bu da akla hemen BioShock 4'ü getiriyor. 

Ayrıca Bkz.Xbox Series kontrolcüsünün yeni rengi Daystrike Camo 800 TL'lik fiyatıyla siparişe açıldı

Unreal Engine 5'in demosu geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Henüz çok yeni bir motor olduğu için bu motorla geliştirilen oyun sayısı bir hayli az. Ancak demonun bile oyuncuları hayran bıraktığını söylemek gerek. Gelecekte BioShock 4 gibi önemli oyunların bu grafik motorunu kullanacak olmaları heyecanlandırmıyor değil. 

Kaynak:https://www.gamesradar.com/bioshock-4-seemingly-using-the-next-gen-unreal-engine-5/

• DeTaYlArI hAbErİmİzDe BuLaBiLiRsİnİz

lan başka nerde bulacaz zaten?

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    Bir cümlelik haberi 300 paragraf yazma derslerimiz başlamıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok çok şişirilmiş ve hakikaten de oynanış olarak oldukça berbat olan çok nadir oyunlardan biri.

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Bomb has been planted

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Levine gitti Bioshock bitti zerre beklemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioshock infitine gibi bir oyun gelirse dadından yenmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unreal Engine 4 Genel TOOL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    sadece senaryosu bile ders olarak okutulabilecek kadar incelikli ve güzeldir. o kadar kusuru görmezden gelinebilir bence.

• Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

Senaryosu ve öyküsü ne kadar güzel olursa olsun oynaması bu kadar sıkıcı, banal ve hantal ve bu kadar abartılıp pohpohlanan az oyun görmüşümdür.

• BioShock 4'te Unreal Engine 5 grafik motoru kullanılıyor BioShock 4'te Unreal Engine 5 grafik motoru kullanılıyor 

• Haberin kapağındaki resim ne alaka

• Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Anasayfada gözüken fotoğrafı diyorsan UE5 motorunun tanıtım videosundan alıntı.

• ue5 tam sürümü 2022 de çıkacak.Oyunun çıkması en iyimser tabloda 2024-2025.

• Olum yeter hala grafik motoru diyorsunuz şuna. Grafik motoru dediğiniz şeyin tek olayı render almaktır. Oyun motoru dediğinde içinde ses motoru, fizik motoru, networking motoru vs olur. Unreal Engine grafik motoru değildir, Oyun motorudur. Hatta artık oyun moturunun da önüne geçmeye başlamıştır çünkü sinema vs dede kullanılıyor. Epic in kendi tanımıyla '3D creation tool'.

• Yeni nesil şaşırmamak lazım

• Üstünden belli bir süre geçtikten sonra 2,3,4 hatta çok daha fazla kere oynadığım oyunlar var. Bioshock'un bütün serileri de buna dahil. Ancak ve ancak, bir oyunu bitirip, hikayeyi ve zaman çizgisini derinlemesine anlamak için yorumları, makaleleri vs. okuyup, oynamaya aynı gün tekrar başladığım tek oyun Bioshock Infinite. Şaheserdir şaheser.

• Bi sürpriz yapıp E3 te ufakta olsa bi trailer yayınlasalar ne hoş olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    - He is Zachary Comstock , He is Booker Dewitt
    - No, i'm both.
    3 oyunu da muazzamdı.

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Ben de 2 hafta önce bitirdim. Bitirdikten sonra hikayesini anlayabilmek için YouTube'da videoları izledim. Filmi yapılması gereken bir oyun bence. Birbiriyle bağlantılı, ayrıntılı düşünülmüş bir senaryosu var. Basit bir oyundan çok daha fazlası.

• UE5 OYUN MOTORU'NUN GTX 3090 EKRAN KARTLI SİSTEMDE TEST OYUNUNDA 30 FPS VERDİĞİNİ BİLİYORUM.

HABERDE BAHSEDİLEN OYUN İÇİN EN AZ 3 SENESİ VAR.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.