Şimdi Ara

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
9
Favori
50.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun şu anda Steam'da 7.49$ da.Hala orijinal edinmemiş iseniz böyle bir efsane bu fiyata kaçırmayın.

Edit: Şimdiye çıkan DLC'ler ile birlikte 15$.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 21 Haziran 2014; 14:54:45 >
  • Arkadaşlar bu oyunda sizi etkileyen ne oldu

Dishonored'da hem hikaye hemde sahip olunan yetenekler beni kendine çekti bu oyunda sizi ne etkiledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Arkadaşlar bu oyunda sizi etkileyen ne oldu

Dishonored'da hem hikaye hemde sahip olunan yetenekler beni kendine çekti bu oyunda sizi ne etkiledi

Herseyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burial At Sea Part 2'yi oynamadım. Spoiler vermezseniz mutlu olurum. İlk parttaki Sally kim?
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Kendisi hakkında pek bir bilgi yok, hikaye üzerinde pek bir etki yaptığı da söylenemez.
  • Steam yaz indirimlerinde aldığım oyunu bitirdim bugün; daha önce hiç bu kadar derin senaryolu oyun oynamamıştım.
  • Season Pass yakında indirime girer mi ?
  • Ben yeni bitirdim oyunu. Oyun değil sanat eseri olmuş. episode 1 ve 2 için Türkçe yama bekliyorum.

• Vay be, yeri dolmayacak hiçbir zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentkiller

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Bir up çekelim, Burial at Sea - Episode 2 nin çıkışına 3 saat kaldı

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]

DLC paketlerini oynamak için oyunun kurulu olmasına gerek var mı?

Evet var. Hatta DLC ye oyunun menüsünden giriyorsunuz.

Sırasıyla hangileri çıktı yazar mısın?

1. Bioshock Infinite: Columbia's Finest (Bu sadece ana oyun için ek para, upgrade vs. içeriyor.)

2. BioShock Infinite: Clash in the Clouds (Bu hikayeyle bağımsız sayılır. Belli yerlerde, dalgalar halinde gelen düşmanlarla savaşıyorsun. Ayrıca bölüm kazandıkça bir müzede oyunla ilgili şeyler sergileniyor.)

3. BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One (Bioshock evreninin Rapture a dönüşünün ilk bölümü. Ana oyunu bitirmeden oynamanı önermem.)

4. BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode Two (Yarım kalan Episode One ın devamı.)

Türkçe yaması var bunların ona göre alayım kardeşim.

• busterr kullanıcısına yanıt
    Bende f710 la oynamıştım nişan alma olayı çok ayar etmişti.

• Bu arada Elizabethi seslendiren arkadaşımız:

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]
  • BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One ve two'yu ana oyun olmadan oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolveriNeo

BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One ve two'yu ana oyun olmadan oynayabilir miyim?

Hayır hocam ana oyun olması gerekiyor mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One ve two'yu ana oyun olmadan oynayabilir miyim?

bak bu kötü oldu, bu şekilde olunca boyut epey bir artıyor oynamam muhtemelen
  • quote:

quote:

quote:

Bende ana oyun ve Episode One var sadece ve 30 GB boyutu öyle söyleyeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende ana oyun ve Episode One var sadece ve 30 GB boyutu öyle söyleyeyim

şuan youtube'dan izliyorum bölüm 1'i bu şekilde de zevk alıyorum

• uzun suredir bekletiyordum oyunu bilgisayarda dlc lerde turkce olur oyunu da dlckeri de turkce oynarim diye ama turkce yama gorunurlerde yok, arkadaslar acaba bilgisi olan var mi, dlc ler turkce olmasa cok birsey kacirir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: farukk44

uzun suredir bekletiyordum oyunu bilgisayarda dlc lerde turkce olur oyunu da dlckeri de turkce oynarim diye ama turkce yama gorunurlerde yok, arkadaslar acaba bilgisi olan var mi, dlc ler turkce olmasa cok birsey kacirir miyim

Ben daha yeni indirip oynamaya karar verdim Burial at Sea'yi. Muhtemelen çevirmeye değer ama bahsedilen oynanış sürelerine bakılırsa tek başına çok zorlu olur ve ciddi derecede uzun sürebilir. Ana oyunu çevirirken sahip olduğum bol vakte şu an sahip değilim. Gene de indirip bir göreyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFK

quote:

Orijinalden alıntı: farukk44

uzun suredir bekletiyordum oyunu bilgisayarda dlc lerde turkce olur oyunu da dlckeri de turkce oynarim diye ama turkce yama gorunurlerde yok, arkadaslar acaba bilgisi olan var mi, dlc ler turkce olmasa cok birsey kacirir miyim

Ben daha yeni indirip oynamaya karar verdim Burial at Sea'yi. Muhtemelen çevirmeye değer ama bahsedilen oynanış sürelerine bakılırsa tek başına çok zorlu olur ve ciddi derecede uzun sürebilir. Ana oyunu çevirirken sahip olduğum bol vakte şu an sahip değilim. Gene de indirip bir göreyim...

ben tam bilmiyorum ama burial at sea episode 1in kısa olduğu söylüyorlar. 2 daha uzunmuş ama düşünceme göre dlcler ana oyun kadar oyun süresi sunmuyorlar tabi oynayanlar daha iyi bilir, tek başına çeviri yapacaksanız gerçekten kötü olur(çeviri için değil sizin zamanınız için. ör: dishonored çeviri işini 1-2 kişi yapıyor) yardm almak her zaman çok daha iyi olur diye düşünüyorum, yine de çeviriyi üstlenirseniz çok memnun oluruz.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.