Şimdi Ara

Bioshock Infinite- Oyunda ses yok?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 Bit.Başlıkta da belirttiğim gibi Bioshock Infinite'de ses yok.Ne ilk baştaki introlar da ne de oyunda.Oyuna sorunsuzca giriyorum kasma falan yok ama dediğim gibi ses yok.Oyun repack sürümü bu arada.Bir oyunu yüklemeden önce iyice araştırırım ama o sürümde de benim gibi hata alanını görmedim.

Oyundan mı kaynaklanıyor veya driver'dan falan mı? Nedendir acaba bu? Yardım ederseniz sevinirim.

• direcktX i güncelleyince oluyordu galiba bendede call of duty de olmuştu dircektX i indirince oldu kardeşim sende dene.
  • Repack sürümü olduğu için. Normal sürümü indirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmehmet23

direcktX i güncelleyince oluyordu galiba bendede call of duty de olmuştu dircektX i indirince oldu kardeşim sende dene.

Driver,directX falan herşey güncel dostum.Bugün de Splinter Cell:Blacklist'i denedim, sorunsuz oynadım.Sürücülerin güncellenmemesiyle ilgili olsaydı diğer oyunlarda da aynı problemi yaşardım.Yorumun için sağolasın.

quote:

Orjinalden alıntı: Cihathalitt

Repack sürümü olduğu için. Normal sürümü indirmenizi tavsiye ederim.

Mecburen tek çaremiz o,haklısın.Biraz önce başladım yüklemeye,umarım bu da sorunlu çıkmaz.Sana da teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.