Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • Hic bir karsilik beklemeden boyle bir ise kalkismaniz ve basarmaniz takdire deger :)

Yarin deneyecegim ben de :) Hepinize tesekkur ederiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun steamde 30 bazı yerler 28 dolardı galiba kaçırmayın fırsatı
  • güncelleme için teşekkürler
  • Oyunçeviri..
    Yama güzel olmuş inşallah daha iyilerini yaparsınız kolay gelsin
  • Peki Mac Os da hangi klasöre yüklemek gerekiyor. Ben Mac' e kurmuştum oyunu..
  • emeği geçenlere teşekkürler
  • ellerinize sağlık yamayı henüz denemedim ama eminim güzeldir oyunu biraz oynadım ing. olarak yamasının çıktığını bilmiyordum şimdi en baştan başlıycam çok teşekürler emeğinize sağlık.
  • helal olsun be teşekkürler.
  • Yamayı yapan emeği geçen arkadaşlar merhaba,
    Bu yamayı bilgisayar kullanıcılarına sunduğunuz için elinize sağlık.
    Bizde bu nimetten xbox 360 da nasıl faydalanacaz acaba?
    Bu konuda bir çalışmanız var mı acaba. xbox 360 cihazda bu yama çalışırsa benim gibi çok kişi daha oyunu sayenizde türkçe oynayacak.

Şimdiden teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızı kutluyorum.
  • Merhaba arkadaşlar...

Yamada emeği geçen herekese teşekkürler.Oyunu dün edindim muazzam bir oyun. Oyunun ilerleyen kısımlarında karga sürüsü vigorunu aldıktan sonra ateş vigorumu kaybettim. Karga vigorum ve düşmanları kısa bir süre kendi safımıza çektiğimiz yeşil vigor var. Ateş vigorunu kargadan daha çok beğendim ama gitti. Bunu nasıl geri getirebilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 20 Temmuz 2013; 12:28:58 >
  • Arkadaşlar emekleriniz için teşekkürler. Umarım çalışmalarınız devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

%100 mü hocam şimdi bu ?

Gözden kaçan olmadıysa %100.

başka projeniz varmı ?
  • Arkadaslar oyunu ındırdım kurdum tr yamayıda kurdum oyun turkce oldu fakat oyun ıcınde konusmalar oluyor, duvarlarda yazılar oluyor ve onları hıc anlamıyorum acaba oyun ıcı turkce altyazılı hale getırmenın bır yolu varmı? Ayarlardan aradım bulamadım. Oyunu cok ovduler ve bunları anlamayınca kendımı eksık hıssettım acıkcası sagolun sımdıden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c

Arkadaslar oyunu ındırdım kurdum tr yamayıda kurdum oyun turkce oldu fakat oyun ıcınde konusmalar oluyor, duvarlarda yazılar oluyor ve onları hıc anlamıyorum acaba oyun ıcı turkce altyazılı hale getırmenın bır yolu varmı? Ayarlardan aradım bulamadım. Oyunu cok ovduler ve bunları anlamayınca kendımı eksık hıssettım acıkcası sagolun sımdıden.

Seçenekler -> Ses -> DİYALOG ALTYAZILARI -> Açık Yap.(Bunu zaten yaptın heralde o yüzden Önemli Olan Aşşağıdaki)

ÖNEMLİ ! Seçenekler -> Görüntü -> Aşşağı in SANAT ALTYAZILARI -> Açık Yap.

@|YipMan|
  • x box'a da yükleyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samyat164

quote:

Orijinalden alıntı: c

Arkadaslar oyunu ındırdım kurdum tr yamayıda kurdum oyun turkce oldu fakat oyun ıcınde konusmalar oluyor, duvarlarda yazılar oluyor ve onları hıc anlamıyorum acaba oyun ıcı turkce altyazılı hale getırmenın bır yolu varmı? Ayarlardan aradım bulamadım. Oyunu cok ovduler ve bunları anlamayınca kendımı eksık hıssettım acıkcası sagolun sımdıden.

Seçenekler -> Ses -> DİYALOG ALTYAZILARI -> Açık Yap.(Bunu zaten yaptın heralde o yüzden Önemli Olan Aşşağıdaki)

ÖNEMLİ ! Seçenekler -> Görüntü -> Aşşağı in SANAT ALTYAZILARI -> Açık Yap.

@|YipMan|

çok teşekkür ederim

• dediğiniz şekilde kurmama rağmen oyun hala ingilizce hocam klasoru ben belırtmedım zaten kendısı otomatık olarak gordu ama hala ıngılızce yardımcı olrmusunz ?
  • Steam'dan aldığım son sürüm ile uyumlu mudur yama?
    Bu arada böyle bir yama yaptığınız için gerçekten çok teşekkürler.
  • @dirim, @linkin_park20

Maalesef konsollarda oyunun dosyaları üzerinde herhangi bir değişiklik yapamadığımızdan yama yalnızca PC üzerinde kullanılabilmektedir.

@KARTALIZMA

Şu an için çıkacak DLC'yi bekliyoruz.

@|YipMan|

Arkadaşlar gereken cevabı vermişler. Ayarlardan diyalog ve sanat altyazılarını açmanız gerekmektedir.

@omer_zabun

Oyunun bilgisayarda nereye kurulu olduğunu tam olarak söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

@Ares48_

Elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 24 Temmuz 2013; 21:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

@dirim, @linkin_park20

Maalesef konsollarda oyunun dosyaları üzerinde herhangi bir değişiklik yapamadığımızdan yama yalnızca PC üzerinde kullanılabilmektedir.

@KARTALIZMA

Şu an için çıkacak DLC'yi bekliyoruz.

@|YipMan|

Arkadaşlar gereken cevabı vermişler. Ayarlardan diyalog ve sanat altyazılarını açmanız gerekmektedir.

@omer_zabun

Oyunun bilgisayarda nereye kurulu olduğunu tam olarak söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

@Ares48_

Elbette.

C:\Program Files (x86)\BioShock Infinite Oyun buraya kurluuu dosyayıda kurarken : C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\BioShock Infinite\XGame\Localization Buraya kuruyorum ?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.