Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: KFK

Eline sağlık hocam. Bir tek Crow diyaloglarına aşinayım diğerlerine elim değdiyse de hatırlamıyorum. Crow'u zannediyorum ben çevirmiştim. Handyman ve Songbird'le alakalı Voksofonlarda da diyaloglar var. Handyman'den eşi bahsediyor, Songbird'den de gelişticisi Bay Fink.

Dikkat edersek bu oyunun kötüleri aslında kötü değil. Nasıl bir ızdırabın içinde olduklarını bilmek bakış açısını etkiliyor. Bize karşı koyuyorlar ama zorundalar.

Asıl sizin elinize sağlık hocam, Metro Last Light diyordunuz başka bir ekip başladı ona. Eskidi iyice, hepimiz de oynadık ama Bioshock 1-2'ye de yapa yapmayı düşünmez misiniz?

Şu an için geriye dönük değil de güncel oyunların yahut ilerde çıkacak oyunların çevirisine bakmaktan yanayız. Şu an ilgimizi çeken bir oyun yok. İlerde ne olur bilmem.

Serinin ilk iki oyununu da alıp oynamıştım zamanında. Hem de keyifle. Ama şu saatten sonra zor.

• quote:

quote:

quote:

Eline sağlık hocam. Bir tek Crow diyaloglarına aşinayım diğerlerine elim değdiyse de hatırlamıyorum. Crow'u zannediyorum ben çevirmiştim. Handyman ve Songbird'le alakalı Voksofonlarda da diyaloglar var. Handyman'den eşi bahsediyor, Songbird'den de gelişticisi Bay Fink.

Dikkat edersek bu oyunun kötüleri aslında kötü değil. Nasıl bir ızdırabın içinde olduklarını bilmek bakış açısını etkiliyor. Bize karşı koyuyorlar ama zorundalar.

Asıl sizin elinize sağlık hocam, Metro Last Light diyordunuz başka bir ekip başladı ona. Eskidi iyice, hepimiz de oynadık ama Bioshock 1-2'ye de yapa yapmayı düşünmez misiniz?

Şu an için geriye dönük değil de güncel oyunların yahut ilerde çıkacak oyunların çevirisine bakmaktan yanayız. Şu an ilgimizi çeken bir oyun yok. İlerde ne olur bilmem.

Serinin ilk iki oyununu da alıp oynamıştım zamanında. Hem de keyifle. Ama şu saatten sonra zor.

Yeni çıkan Dark'ın veya özellikle Remember Me'nin çevirisi düşünülüyor mu acaba ?

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Dark için birşey diyemem ama Remember Me pazartesi çıkacak büyük ihtimal..torren-oyun sitesinde bitmiş test olarak gözüküyor..
  • wooooow teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

quote:

quote:

Yeni çıkan Dark'ın veya özellikle Remember Me'nin çevirisi düşünülüyor mu acaba ?

Darkı geçecen hocam, DLC çıkacak onu istiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

Dark için birşey diyemem ama Remember Me pazartesi çıkacak büyük ihtimal..torren-oyun sitesinde bitmiş test olarak gözüküyor..

Tamam teşekkürler,bu oyunu da Türkçe oynayacak olmak güzel oldu
  • Blue Dragon Ready kullanıcısına yanıt
    Ne zaman çıkıyor ana konuyla ilgili mi yoksa tamamen farklı bir konu mu olacak ? Ana konuyla ilgiliyse Türkçe yama güzel olur tabii ki
  • quote:

Ne zaman çıkıyor ana konuyla ilgili mi yoksa tamamen farklı bir konu mu olacak ? Ana konuyla ilgiliyse Türkçe yama güzel olur tabii ki

Ana konuyla ilgili hocam
  • quote:

Dark'ı pek bilmiyorum. Az buçuk bildiğim kadarıyla bana hitap etmiyor. Remember Me'yi biliyorum, hiç bana hitap etmiyor. Cem ikisinden birine olur derse yardım etmeye çalışırım.

Bu sene ilgi çekici oyun kalmadı gibi benim açımdan. Battlefield 4 ve Splinter Cell: Blacklist var. BF4 zaten çevrilmez de Blacklist olabilir. Şartlar uyarsa elbette.

Thief ve The Division çok ilgimi çekiyor. Ama onlar da zannediyorum 2014'ün oyunları...
  • quote:

quote:

Dark'ı pek bilmiyorum. Az buçuk bildiğim kadarıyla bana hitap etmiyor. Remember Me'yi biliyorum, hiç bana hitap etmiyor. Cem ikisinden birine olur derse yardım etmeye çalışırım.

Bu sene ilgi çekici oyun kalmadı gibi benim açımdan. Battlefield 4 ve Splinter Cell: Blacklist var. BF4 zaten çevrilmez de Blacklist olabilir. Şartlar uyarsa elbette.

Thief ve The Division çok ilgimi çekiyor. Ama onlar da zannediyorum 2014'ün oyunları...

Deadpool u düşünürmüsünüz? Oyuna çok komik diyorlar. Size hitap etmese berbat olsa bile sırf konuşmaları için komikliği için oynamaya ve çevirmeye değer bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

Deadpool u düşünürmüsünüz? Oyuna çok komik diyorlar. Size hitap etmese berbat olsa bile sırf konuşmaları için komikliği için oynamaya ve çevirmeye değer bence.

Remember me zaten çevirilmiş şu an test ediliyor. Şu an 2013 de çıkan çeviri yapılmamış 3 oyun mevcut sanırım ya da benim bildiğim ''Dark, Company of Heroes 2 ve Deadpool''

Company of heroes 2 yi bir arkadaş tek başına çevirmeye çalışıyormuş ama yardıma ihtiyacı varmış aslında güzel oyun o arkadaşa yardım edebilirsiniz. Tabi demeniz gibi oyunun sizede hitap etmesi lazım o yüzden şunu şunu yapın demiyorum.

Bioshock gibi bir yamayı kısa sürede bizlere sunmanız bile başlı başına bir olay zaten. Günde 1 saat oynuyorum hala bitmedi oyun 12 saat oynadım acayip zevkli heryeri kurcalaya kurcalaya en zor seviyede. Elizabeth e hayran kaldım yok böyle bir karakter ya, birde [spoiler=7395673915]şu hayalet annesi zorlamasaydı bizi iyiydi[/spoiler] mermi yetmiyor :D DLC hakkında bir bilgi var mı ne zaman çıkıyormuş oyun bitmeden çıksa bari :)

• altyazıyı büyütmenin yolu yok mu çok küçük okunması zor oluyor?
  • quote:

Thief ve The Division çok ilgimi çekiyor.

aynen...watch dog ile beraber..
  • yama için teşekkürler emeği geçen herkezin eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Ana konuyla ilgili hocam

Tamam teşekkürler,Türkçe yaması çıkarsa harika olur o zaman
  • quote:

quote:

Deadpool için konuşulmuş üstte,eğer size uygunsa gerçekten güzel olur.Denildiği gibi çok komik ve eğlenceli diyalogları oluyor Deadpool'un.

• İlk çıktığı zaman İngilizce olarak bitirmiştim ve dün Türkçe olarak tekrar bitirdim. Yamanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim, gayet güzel bir çeviri olmuş. Bu ayın sonunda çıkacak olan DLC yi merakla bekliyorum, umarım onun da türkçe yamasını çıkartırsınız
  • Emeği geçen bütün arkadaşların eline sağlık başka projelerinizi de görmek isteriz.
  • yayınladığınız yamanın haricinde daha günceli yayınlanacakmı? yayınlanacaksa nezaman yayınlanır? ben bikere bitireceğim oyunu ve en iyi yamada bitirmek istiyorum. varmı bir tarih?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.