Bu iki oyundan hangisini neden tercih etmeliyim hangisinin ne gibi artıları ne gibi eksileri var alıcam ama hangisini alacağıma karar veremedim hangisini tavsiye edersiniz?
İkiside güzel bir oyun ama ben Bioshock derim..
Bu biraz armut piş azıma düş olmuş...
Ben GoW derim ama sonuçta zevk meselesidir. En iyisi Youtubedan videolarını izle kendin karar ver
Mümkünse ikiside ama tek seçenek varsa Bİoshock
Yılın oyunu Bioshock, Gears of War ise tüm görüntü ve heyecanına rağmen klasik saklan, vur, ilerle oyunu; ama yine de güzel.
İkiside mükemmel bir oyun ama oncelikle ne aradıgına karar ver.Bioshock Fps türünde ve arada Rpg ogeleri ile süslenmis bir klasik.Gears of War ise tür olarak Tps ve devamlı catısma içinde gecen aksiyonun tavan yaptıgı bir oyun
bioshock'un atmosferi biraz rahatsız edici olabilir karanlık bi oyun gears of war bence daha eglencelı ama almadıysan cod4 ve lost planet i onerırım ozellıkle cod4 cok iyi olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: flow
bioshock'un atmosferi biraz rahatsız edici olabilir karanlık bi oyun gears of war bence daha eglencelı ama almadıysan cod4 ve lost planet i onerırım ozellıkle cod4 cok iyi olmuş
O oyunun güzel olmasını sağlayan faktörlerin başında da o atmosfer geliyor zaten.
bio da bio ille de bio
Bnce de Bioshock al.
Yanlış anlama da, zaten tanesini 3-5 YTL'ye almayacak mısın ? Orjinal alacaksan amenna ama korsan alacaksan ya da netten indireceksen çok maliyetli değil ki zaten, konuyu açacağına 2sini de al işte. Yok senin alacağın korsan CD'ci kazıkçı ise onu bilemem.
Bioshock süper derim, başka bir şey demem.
orjinal alcaksan tabikide geow
netten multi co-op oynarsın o zaman tadından yenmez. ama orjinal ouna para vercem muli oynucam diyosan 2 side değil.cod 4 al havanı bul.
gears of war ı oynamadım onun hakkında yorum yapamam ama bioshock akıllara zarar bi oyun .tabiri caizse tam şaheser.oyamayanlara şiddetle tavsiye ederim...
2 Oyun hakkında da detaylı konular bulunmakta. Bunları incelerseniz, hangisini alacağınıza karar verebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme