Arkadaşlar bioshock'ta bir yerde takıldım kaldım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdi benim Fleet Hall mu ne öyle bir yere gitmem lazım,Simon denen herifin tiyatrosunu izliycem,ekranda ok belirdi o yüzden oku takip ediyorum ama ok beni açılmayan bir kapıya götürüyor arkadaşlar.Dolandım dolandım yarım saat ne yapacağımı bulamadım.Ne yapmam lazım?(kapı camdan yapıldı ama açılmıyor,ateş ettim bir süre kırılmadı)
dediğini pek anlamadım ama tiyatrolu bölümde 4-5 tane belirtimiş adam öldürüp resimlerni çekeceksin.sonra boş panolara resimleri yapıtıracaksın.tam olarak hatırlamıyorum ama böyle birşeydi tiyatrolu bölüm.1-2 tane ss koysan daha iyi bilgi verebiliriz.
Bende orada takılmıştım ama kkimse yardım edememişti sağlıklı olarak.Ben asansöre binip tüm oyunu baştan dolaştım nerdeyse(ciddiyim)herkesin fotosunu çektim, ve bür sürü level atladı yeteneklerim, plasmidlerim.Fakat panoları bulamadım
deniz92@ O bölümde herkes donmuş vaziyette.Belki şimdi hatırlamana yardımcı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme