Şimdi Ara

BİOSTAR B450MH BIOS GÜNCELLEMESİ SONRASI EKRAN GELMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam bilgisayarıma AGESA ComboAM4V2 PI 1.2.0.7 BIOS güncellemesini başarılı şekilde yaptım. Sistemi yeniden başlatmamı istedi başlattıktan sonra asla ekran alamadım. BIOS pili çıkartma vb her şeyi denedim.

İşlemcim AMD Ryzen 5 5600 , anakartım BİOSTAR B450MH anakartın bozulduğunu düşündüm 0 anakart ile test ettim test ettiğim anakart Asus Prime B550M-K gene görüntü alamadım.

sonra sistem parçalarını test ettim

Ekran kartım ve ramlerimi başka bir sistemde test ettim çalışıyor. Geriye sadece işlemcim kalıyor işlemcimi test edecek başka bir anakart bulamadım yeni aldığım b550M-K anakartın biosu işlemcim ile uymadığı için görüntü vermiyor olabilir mi? sizce sorun neyden kaynaklı Biostar B450 anakarta atılan güncellemem işlemci ile uymuyor olabilir mi? veya işlemcim mi bozuldu

• hocam işlemci sıkıntılı olabilir mi?

hadi biostar'da çalışmadı, b550m de çalışması lazımdı.

bios güncellemeden önce ne yapıyordunuz aynı işlemci çalışıyor muydu yoksa başka işlemci ile mi kullanıyordunuz anakartı?

başka işlemci ile kullanıyorsanız onunla tekrar deneyebilirsin anakartı.

hocam birde siz bios güncellemesini USB takıp biosa girip mi yaptınız yoksa windowsta biostar programıyla mı yaptınız?

bios'a girip yapmadıysanız sıkıntı çıkarmış olabilir öyle bir not var sitelerinde. bendede aynı anakart var ama hiç güncellemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 29 Mayıs 2023; 13:31:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS BİOS EKRANI GELMİYOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.