Şimdi Ara

Biostar TA-690G kullanan arkadaslara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anakartı almaya karar verdim. Pic programlama ile ugrasıyorum ve programlayıcı kartım anakartla seri port uzerinden haberleşiyor bu anakartta seri port var mı? Üreticinin sitesindeki resimlere baktıgım kadarıyla arkada seri port goremedim bide emin olmak için siz kullanıcılara sormak istedim.

• seri port üzerinde yok ama bord üzerinde com port takma pinleri mevcut biosdada bu ayarları görünüyor
  • peki, teşekkür ederim
  • bracket lazım olacak sanırım seri port için
  • quote:

Orjinalden alıntı: tvardar

bracket lazım olacak sanırım seri port için

bracket nedir tam olarak googleda arattım ama ilgisiz sonuclar cıktı portlar arası dönüşüm sağlayan bi aparat falanmı?
  • Bildiğin iki ucu seri port şeklinde olan bir kablo yahu. Bir ucunu anakarttaki pinlere takacaksın diğeride kasanın arka paneline takacasın, bunun neresini anlamadın anlamadım. Gerçi seri port o anakarttaki pinlere girmeyebilir direk, aralıkları dardı çünkü onların. Biraz uğraşıyla da olabilir tabii ama denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 11 Aralık 2007; 22:42:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Bildiğin iki ucu seri port şeklinde olan bir kablo yahu. Bir ucunu anakarttaki pinlere takacaksın diğeride kasanın arka paneline takacasın, bunun neresini anlamadın anlamadım.

hımm gerçekten bilmiyordum bracketi sayenizde öğrendim teşekkür ederim.
  • Hem pic programlıyorsun hem de bracketi bilmiyorsun ilginç ?
  • Bak burada altında JCOM1 yazan (alt kısmı siyah olan) pin gurubu Biostar TA690G'nin seri portu, bu pinlere uyan braketle arka panele taşıyarak kullanabilirsin seri portunu anakartın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 11 Aralık 2007; 22:54:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Bak burada altında JCOM1 yazan (alt kısmı siyah olan) pin gurubu Biostar TA690G'nin seri portu, bu pinlere uyan braketle arka panele taşıyarak kullanabilirsin seri portunu anakartın.

eha tamam ben o jackı biliyorum kabloyuda elbette biliyorum ama isminin bracket oldugunu bilmiyordum kusura bakmayın teknoloji cahilliği 7 sene sonra sistemimi yenileyecem ve o zamandan beri takip etmiyorum forumda sizin yazdıklarınız sayesinde kapıyoruz birşeyler teşekkür ederim gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.