Şimdi Ara

biosu u ilk haline getirmek nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bios ayarlşarım baya değişti eski haline getirmek istiyorum ama nasıl yardımcı olurmusunuz?

• load optimize defoult var orada . onu seçip F10 ve y yaparsan .Bios eski ayarlarına geri döner.

Bir de ek olarak eğer anakartında jumper varsa 1-2 konumundan 2-3 konumuna getir .. 5 sn bekle tekrar eski haline getir... Bunları yaparken güç kablosunu çıkar. Ne olur ne olmaz .Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 14 Eylül 2005, 22:00:40 >
  • Olmadı anakartın pilini çıkartıp 10 dk. bekle.
  • anakartın üzerindeki bios pilini çıkar bir bezle sürterek 5 dd bekle tak hallolur!!
  • Load default yap olmadı pili çıkar bekle 5 dk ama güç kablosunu da sökmeyi unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_umut

anakartın üzerindeki bios pilini çıkar bir bezle sürterek 5 dd bekle tak hallolur!!
    niye ban bilmemek ayıp mı yani

pekala diyelimki biosu netten güncelledi ama ilk alındığı gibi istiyo o zaman ne yapılır
  • Napılır? Eski bios yedeği alınmaz ise yapılacak pek bir şey yok diye biliyorum ben . Eski versiyon bios anakartın resmi sitesinde olmalı...Oradan kurabilir. Başka napılır?
  • ya ben de bios güncelledim, ama sorun yaşıyorum. 2021 yükledim, 2018di..

yenileynce ekranda açılıştı çizgi çıkmaya başladı..

eski sürüme nasıl döneceğim?

pili çıkarttım olmadı.

load default yaptmm yine olmadı.

eski sürümü yüklemeye uğraştım hata verdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.