Şimdi Ara

Bip 5 GB Hediye İnternet Veriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bip uygulaması üzerinden düzenlenen yarışmada en çok mesajlaşan, konuşan ve arkadaşlarını çağıran kişiye 5 gb hediye internet veriyor. Hediyenin 5 gb olması bence gayet iyi hazır fırsat varken internetim yetmiyor diyen arkadaşlar fırsatı değerlendirebilirler.

• Cidden böyle konular açmanın mantığını anlamıyorum. Zaten sağır sultanın bile duyduğu bir şeyi, çok yeni hiç duyulmamış ve de çok basitmiş, konuyu okuyan anında alacakmış gibi başlık atıp açınca ne oldu şimdi? Hadi bilmiyordun konusu olduğunu eyvallah güzel kardeşim 5gb ı Turkcell babası gelse süründürmeden vermez. Yapmayın şunları artık. Gerçekçi paylaşım yapın bırakın popüler olma sevdasını.
  • Hocam hediye Yarışından bahsediyorsanız konusu açıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şansımız bol olsun o zaman:)
  • En az 80.000 puan yapılması lazım. Millet fena yardırıyor

• Arkadaşım 150 bin mesaj atmış kara listeye alımış program kullanıyor sanmışlar oysa beleş net için yapamayacağı şey yok bilmiyorlar ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 31 Mayıs 2019; 22:38:53 >
  • Cidden böyle konular açmanın mantığını anlamıyorum. Zaten sağır sultanın bile duyduğu bir şeyi, çok yeni hiç duyulmamış ve de çok basitmiş, konuyu okuyan anında alacakmış gibi başlık atıp açınca ne oldu şimdi? Hadi bilmiyordun konusu olduğunu eyvallah güzel kardeşim 5gb ı Turkcell babası gelse süründürmeden vermez. Yapmayın şunları artık. Gerçekçi paylaşım yapın bırakın popüler olma sevdasını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu kalksa keşke, insanların vakti harcanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.