|
Bildirim
Neyin rekorunu kırdı. Whatsapp'ı mı ezdi geçti? Telegramı mı tokatladı? iMessage'ı mı piyasadan sildi?
"97 milyondan fazla indirildi" kısmı da hiç inandırıcı değil. 20+ yıldır Turkcell müşterisiyim, bir kere indirmedim. Çevremde indireni, kullananı görmedim. Tanzaya da mı kullanıyorlar, Patagonya da mı? |
Sadece bedava internet vs için kullanılıyor kimse kimseyi kandırmasin
|
Meshur tutun markasinin batmak uzereyken son bir hamleyle pacayi kurtarmak icin yaptigi yalan yanlis numarayi duymus muydunuz.. Pazarlamacinin birini ise alirlar ve adam aksamdan sabaha kadar cadde ve sokaklara uzerinde markanin bulundugu bos paketlerin atilmasini soyler.. Ve millet yolda yururken yerlerdeki bos paketleri gorunce "lan bu marka bu kadar kullaniliyorsa vardir bir numarasi" diyerek markayi tercih ettiğini bilirsiniz.. Sahte kahramanlık sendromu.. Tanidik geldi mi..
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhotyro -- 25 Ekim 2022; 22:12:09 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 25 Ekim 2022; 22:35:36 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yurt dışına çıktığımda kullanıyorum. wifi yada yabancı sim kartı üzerinden sanki kendi sim kartım takılı gibi arıyorum aranıyorum. . ama paket yüklemek gerek. yurt içinde kullanmıyorum hatta siliyorum. whatp teleagram varken gerek yok. bip arayüzü kullanışsız. sistem çalışıyor ama teması kullanıma uygun değil. eminim tasarımcısı da kullanmıyordur. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Böyle reklamın ben biiiiiiip... |
3-5gb için milleti maymun ediyorlar ya, yazık ya. |