Şimdi Ara

BiP Yurt Dışı Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışı seyahatinizde BiP üzerinden ücretsiz haberleşebileceğinizi biliyor musunuz? Yurt dışında BiP üzerinden ücretsiz konuşup mesajlaşma ayrıcalığı Turkcell'de! BiP üzerinden yurt dışında (Avrupa, Amerika, Rusya, Çin, KKTC dahil 56 ülkede ) ücretsiz konuşup mesajlaşabilir, fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Hala BiP yüklemediyseniz yurt dışında ücretsiz iletişim için hemen yükleyin: http://mobiltr.co/bip
    BiP uygulaması yüklü olduğunda faturalı hatlar otomatik olarak, faturasız hatlar YURTDISI BIP yazıp 2222ye göndererek kampanyandan yararlanabilirler.
    Kampanya kapsamında BIP üzerinden ücretsiz konuşma ve mesajlaşma hakkı 100 MB ile sınırlıdır.
    Verilen fayda faturalı hatlar için fatura dönemine kadar gecerlidir ve her fatura döneminde yenilenir. Faturasız müşteriler için
    katılım talebi (sms) ile başlar ve 1 ay boyunca geçerlidir ve ilgili 1 aylık dönem sonunda yenilenir.
    Kampanya Avantaj ülkelerinde geçerlidir.
    Avantaj ülkeleri: ABD, Almanya, Arnavutluk, Andora, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Ermenistan, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Kanada, Karadağ, Katar, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makao, Makedonya, Malta, Mısır, Monako, Moldova, Nepal, Norveç, Paraguay, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, San Marino, Suudi Arabistan, Ukrayna, Yunanistan ve KKTC.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akıllı telefonlarda interneti açtınmı tüm programlar hunharca sömürmeye başlar.

Bunun önüne geçerek sadece BiP uygulaması nasıl kullanılacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 29 Aralık 2015; 9:52:39 >
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız interneti diğer uygulamalar sömürür zaten ücretsiz mesajlaşma 100 mb ile sinirliymis

• Ek uygulamalarla internet erişimi kısıtlama yapabiliriz ancak ama herkesin yapabileceği bir şey olmadığı ve ince ayarlar olacağı için dikkatli olmaları lazım...

• Soickan S kullanıcısına yanıt
    Uygulama ile pek uğraşan olmaz diye düşünüyorum

• 0 tl olan yedek bir hat bulup olayı kullanabilirsiniz

• inexo kullanıcısına yanıt
    İyi fikir aslında ama 100 mb veriyor biraz az

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışı kampanya var mı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla özelikle sınır kentlerinde yaşayanlar için bulunmaz nimet. vodafonde 30mb. yurt dışı günlük 10tl olduğunun düşündüğünde bu kampanya mükemmel ötesi. haber veren arkadaşa çok tşk. hemen uygulamayı indirdim.
  • Afederseniz ama s..rm boyle isi, yurt disi denildimi en iyisi vodafone red tarifesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenyar

Afederseniz ama s..rm boyle isi, yurt disi denildimi en iyisi vodafone red tarifesi

fiyat?
  • Vodafone.com.tr de bakabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

Akıllı telefonlarda interneti açtınmı tüm programlar hunharca sömürmeye başlar.

Bunun önüne geçerek sadece BiP uygulaması nasıl kullanılacak?

Arabistanda internet paketi açmıştım hiçbir uyguygulama açmadığım halde iphone 5 mb ı anında halletti. Şu ince ayarlar nasıl yapılır internetin sömürülmemesi için. Bilen varsa anlatsın veya link atsın lütfen.

• Uygulama yüklü ama yurtiçi 1 gb gelmesine ragmen yurtdışı 100 mb gelmedi. Turkcelle gittim 3 kere aradım her defasinda başka saçma sapan şeyler söylediler. Faturali olmasina ragmen smste attım 2222 ye ama nafile. Önerisi olan varmi?

• Yurtdışında mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Yurtdışında mısınız?

Her hafta çıkıyorum. Hatta gecen hafta italyadayken mobil veriyi açtım denemek için 10 lira gitti bile.

• arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. aynı şey için yeni bir konu açmak istemedim. benim faturasız hattıma da "bip yurt dışı kampanyası" tanımlı. hesabım uygulamasından kontrol ettiğimde 1 GB görünüyor her ay yenileniyor fakat kullanamıyorum kıbrısta. defalarca bip teknik destek ile mailleştik çözüme ulaşamadık. var mı bu kampanyayı kullanabilen?

edit: sanirim ayriyetten normal internet paketinin de olmasi gerekiyor kullanabilmek icin. ne anladim ben bu isten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izkus35 -- 1 Şubat 2018; 18:44:31 >
  • vodafone bu işte usta gördüğüm kadarıyla

geçen sene yurtdışında ben tcell den 75liraya 2gb internetli paket almıştım benim kuzan 20liraya 1gb ile işini halletmişti

ben vodefaone da olsaydım 4gb paket ediyor yaklaşık
  • Batumdayım paket otomatik tanımlandı ve işin garibi herşeyi kullanabiliyorum(whatsapp, Facebook, normal internet) ve 1gb paketten düşüyor şansa

• kickergls K kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone da öyle bir paket bulamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Web sitesinde kampanyanın 31 Aralık 2020'de bittiğini yazıyor ama 2222'ye kampanyadan yararlanmak için SMS atınca geçerli ülkelerde yararlanabilirsiniz diye cevap geliyor. Bu kampanya sürüyor mu, bilen var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.