Şimdi Ara

bir 930 kullanıcı olarak söylüyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bence bu microsoftu yaptıklarına karşılık olarak birşeyler yapmak lazım ve şöyle bir şey;

zaten hemen herkes microsft a yeteri kadar zaman verdi ve adamlarbir çözüm bulmaktansa gidip hâlâ telefon üretiyorlar sanki piyasada windows telefon açığı var :)

en iyisi hepimiz kimse lumia telefon tavsiye ettirmeyin aldırmayın zaten kendileri de görecekler ki 950 leri kimse almayacak aklı olan gider de 2500 tl yi giderde o telefona verir mi hıı parası çoktur onu da bir denemek için alır ona bir şey demem saygı duyarım.

ama zaten piyasa araştırması yapan adamlar buraya gelip yorumlara bakmıyor mu illa ki eğer onlarda almazsa kimse almaz

zzaten teknoloji mağazalarında yok

microsoft anlasın ki birşeyleri değiştirsin,

benim bi halaoğlu vardı adam 18 yıldır programcı baktım lg g4 kullanıyor dedim windows güzel değil mi? dedi ki bak ben programcıyım ios a uygulama yapmam 2-3 gün android e yazmam 1-2 gün ama windows yazmam 8-9 günümü alıyor neden yazayım ki adamlar bi ton prosedür koymuşlar hal böyle olunca da kimse uygulama yazmaz.

adam haklı beyler dağılın :)

neyse vel hasılı kelam kimse 1 yıl boyunca lumia almayın aldırmayın ki adamlar birşeyleri düşünmeye başlasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 2 Ocak 2016; 0:06:32 >

• kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Artık benimde amacım bu yönde,elimden geldiğince karalama yapmaya devam edeceğim malum 2011 yılından bu yana bu platformun kullanıcısıyım gram düzelmedi beni sinir hastası yaptı ,gelişecekle cak ka cuk la bu işler olmaz ve microsoft yılladır doğru duzgun bir işi ortaya koyamadı mobil tarafta,bizler yandık yenileri yanmasın,paranızı çöpe atmayın gidin ios veya android platformuna yönelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazmış android'e ios'a 18 yıllık programcı halanın oğlu? Ne yazmış yani? İmsak vakitleri, bayram mesajları uygulamasından başka? Web tarayıcı mı yazmış? Anlık mesajlaşma uygulaması mı yazmış? Dosya yöneticisi mi yazmış? Ne yazmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 2 Ocak 2016; 1:13:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duydunuz millet hadi hep beraber karalıyoruz ben başlıyorum:

yav bu windows 10 süper olacak dediler o kadar da bi ana ekranın arkaya resim koyma eklemişler bu mu süper. windows çöp.

edit: bak daha da ileri gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 2 Ocak 2016; 1:26:42 >
  • Burada linç edenler ileride Microsoft'u linç edecek. Windows Phone pişmanlıktır.

• Hocam hep beraber karalama yapsak ne yazar.

Adamların umurunda olur mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 2 Ocak 2016; 7:07:38 >
  • Bu ne saçma konudur. Yani yaklaşık 1,5 yıldır wp phone kullanıyorum bu formu takip ediyorum. Artık wpyi karalamak için açılan konulardan sıkıldım. Abi niye bu kadar abartılıyor. Hoşunuza gitmiyorsa telefonu değiştirirsiniz olur biter. Eğer microsoft bu durumdan haberdar olsun derseniz topluca microsofta mail atarsınız, geri bildirim yaparsınız olur biter. Karalamak nedir ya? Eleştiriye sonuna kadar katılırım karalamak nedir? Bende nihayetinde hoşuma gitmez işimi görmezse teli değiştiririm olur biter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu temel olarak misrosoftun vurdumduymazlığı ve programcıların uygulama yazmamasına dayalı,karalama veya linç girişimi yoktur.İyi niyetiyle uyarıyor 2500TL bağlamayın diye...
    Burada bi art niyet yoktur,konu makul ve mantıklıdır.

• 1 yıl boyunca lumia almayın, aldırtmayın demek. İyiniyetli makul ve mantıklı öyle mi? Direk şunu diyelim microsoft Türkiye pazarından çekilsin. Bu mantıklı mı? Linç girişimi değil mi? Eleştirilere katılıyorum ama karalamaya karşıyım. Saygılarımla

• Valla ben l920 çıktığı gün alıp bu haftaya kadar memnuniyetle kullandım, telefonumu yenilemem gerekti gidip başka bir işletim sistemine sahip bir telefon tercih ettim. Wp mağazası gelişiyor fakat çok ağır gelişiyor, yeterli destek yok, bankacılık uygulamaları bile tam değil vs... Umarım büyük bir atılım yaparda wp geri dönerim

• böyle konular uzun zamandır açılmıyor diyordum kendi kendime
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    peki sen necisin şimdi seninle tartışırdım ama değmez ben adamın söylediğini mantıklı buldum ve paylaştım, adam thy nin yaşadığı bir sıkıntıyı giderince adama iş teklifinde bulundular, sende kalkmışsın diyorsun ki dosya yöneticisi mi yazmış mantığa bak yaw nasıl bir mantığın var senin :) başta Mesut Çevik'e katılmıyordum ama adam haklı milletin zar zor biriktirdiği bir parayı gidip windowsa vermesinler

sen önce bir rütbene ve yazdığın mesajın basitliğine bak

amacım karalama kampanyası değil bir şeyleri birilerine göstermekti buradan bir kısmı elbet gidip 950 almayacak hatta sen bile almayacaksın ama burada fanlığını elden bırakmıyorsun gibime geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: d35u

Bu ne saçma konudur. Yani yaklaşık 1,5 yıldır wp phone kullanıyorum bu formu takip ediyorum. Artık wpyi karalamak için açılan konulardan sıkıldım. Abi niye bu kadar abartılıyor. Hoşunuza gitmiyorsa telefonu değiştirirsiniz olur biter. Eğer microsoft bu durumdan haberdar olsun derseniz topluca microsofta mail atarsınız, geri bildirim yaparsınız olur biter. Karalamak nedir ya? Eleştiriye sonuna kadar katılırım karalamak nedir? Bende nihayetinde hoşuma gitmez işimi görmezse teli değiştiririm olur biter.

nasıl değiştirsin? telefonu alan yok.2bin tl verdiğin telefona 250 tl veriyorlar. yoksa akıl sadece sende yok herkesde var.
    Halanın oğlu kendi demiş sana iosa 3 günde androide 2 günde windowsa 9 günde uygulama yazıyorum diye. Soruyorum işte ne yazmış androide? Thy android uygulamasını mı yazmış? Thy bilgisayarına rom mu kurmuş? Ne yapmış?

Zar zor biriktirilen parayla bırak windowslu telefon almayı tümden telefon almaya karşıyım ben. Telefon lüks bir tüketim aracıdır. Zevkdir. Tercihdir. Paran varsa alırsın yoksa almazsın. Telefon için para biriktirilmez. Birikmiş parayla telefon alınır. Windows için para biriktiren 2.000 lira daha biriktirir ya iphone 6s alır ya note 5 çok mutlu olacağına inanıyorsa. Biriken paran windowsa yetiyorsa paran kadar konuşacaksın. Kaç paraya aldın 930'u? 1.000 liraya mı? Almasaydın. Senin sorunun. Kararının arkasında dur ve kendi yanlış kararına sorumlu arama. Pişmansan bu senin pişmanlığındır. Kendine kız. Kendinle hesaplaş. Ya da al telefonu duvara fırlat git bir androidli telefon al. Lg g2 al. İphone 5 al.

• Hadi windows alma demenizi anlıyorum da aldırma nasıl oluyor? Mağazaların önüne stand mı kuracaksınız, içeriden wp almayın diye? Kim soracak size wp alayım mı almayayım mı diye? Madem doğru kararlar verebilen birilerisiniz sormazlar mı adama sen niye aldın diye? Sen yanlış kararlar verebilen birisin demektir bu. Başkasına wp aldırmamak da yanlış bir karardır belki. Senin wp alman senin yanlış kararın. Senin. Senin. Başkası için android telefon almak yanlış bir karar olacak belki. Başkası adına karar vermek ya da başkasının kararıyla hareket etmek en büyük yanlıştır. Zaten başkasının kararı, zevki, tercihi doğrultusunda hareket eden memnuniyetsizliği hak ediyordur. Revadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 2 Ocak 2016; 13:02:08 >
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Hangi telefona 2.000 TL vermiş? Şimdi 250 TL veriyorlar? Çok merak ettim. Şuan 2.000 TL ye satılan bir tel yok.
    Halanın oğluna project islanwood u araştırması gerektiğini söylersen sevinirim.

• sanki microsoft onu iptal etmişti sanki? mesele halaoğlu değil niye bazı şeylere takıntılı cevap veriyorsunuz anlamış değilim vermiş olduğunuz cevaplardan sizlerin microsoft yetkili olduğunuzu ve satılan telefonlardan kâr payı alııyormuş hissine kapılmıyor değilim, halaoğlunun söylemiş olduğu cümleden birşeyler çıkarmanızı umuyordum ama nafile...

millet facebookta microsofta uygulama noktasında niye eksiksiniz bunun bir çözümü yok mu diyorlar? microsft ise geliştiriciler yok diyor cevaba bak yaww ne güzel cevap

işte bu cevaptan şu sonuç çıkıyor androide ios a uygulama yapmak en fazla 3 günü alırken windoows a 8-9 gün alıyor bunun sonucunda ise kimse uygulama yapmıyor ve telefon kullanan kişi sayısının azlığıda buna ek olarak ayrı bir dezavantaj...

ben şimdilik memnunum lumia dan ama adamların takındığı tavır gelecekteki politikaları yüzünden kimsenin parasını boşa gitmesin diye böyle bir konu açtım ama ne yazık ki taraftarları adamlardan daha çok savunuyorlar azıcık tarafsız baksanız güzel olacakta ne yazık ki bizim millette tarafsız bakabilmek yok...

kırıcı olmayalım lütfen (herkes)

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    sen sorgulayabilirsin tanımadığın insanları, ama ben tanıdığım insanlarıın fikirlerine saygı duyar ve benimserim sana burada bazı şeyleri ispatlamak zorunda da değilim sende benimsemek zorunda da değilsin,

ben almış aldığım kararlardan dolayı da pişman değilim alınabilecek en iyi fiyata en iyi telefonu aldığımı düşünüyordum ki öyle de yapmışım, ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir,

hayırlı günler...
    Cevaplarındaki microsoftun yetersiz kaldığı veya çok üstüne düşmediği noktalarına katılıyorum. Ama eleştiri çerçevesinde. İşi karalamaya dönüştürmeyelim. Bu konuyu açmadan başka başlıkta bu dediklerini yazabilirdiniz. Mesela en basitinden türkçe cortananın bence gelmiş olması gerekirdi. Microsoftu tabiki eleştireceğiz ama karalama yapmayalım. Arada büyük bir fark olduğunu düşünüyorum. Almayın, aldırmayın sözü eleştiriyi bayağı aşan bir yazı. Saygılarımla.
    Ayrıca eleştireceğiz ki bize daha iyisini sunsunlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.