bir arrıza olursa ne yapacağını çok merak ediyorum
hakketen çok farklı bişi bu yaa
farkındamısınız bilmiyorum ama insanlar gittikçe saçma sapan şeyler yapıyorlar. kimisi kasasına 36 tane harddisk taktırıyor kimisi sistemi duvara monta ediyor ve kimi insanlarda bu resimdeki örnekteki gibi köpükten bi sistem yapıyorlar...!!! sonumuz hiç iyi değil arkadaşlar..
quote:
Orjinalden alıntı: hatayli
adamın bilgisayarının özellikleri
* Elite P5HX mainboard (4x PCI, 5x ISA, 4 RAM slots, Socket 7) (Intel 430 HX chipset) * Intel Pentium MMX CPU at 200MHz * 72MB DRAM (72pin) * Miro Crystal S20 2MB Graphics card (S3 chipset) * Monster3D Voodoo1 4MB 3D accelerator in PCI slot * ES688 AudioDrive ISA sound card 16bit stereo * SMC 10Mbit Ethernet card ISA * 540MB IBM DALA 3540 IDE harddisk * NEC 1.44MB Floppy Disk Drive * 4x UMAX IDE CD-ROM * External IDE HD connector * GhostLED™ LEDs * 360° PU foam casing * Only 6.6kg weight * floats on water (however,isn't 100% waterproof) * low operating noise * included CD case to store and carry your favorite CDs * Build time: 2 days * People involved: 2 (thanks to Wemblie for parts and help)
yani bu parçalarla ancak bu mod yapılır
Bu sisteme bu mod yakışır.
adam çöpe atacağıma bişyler yapayım diye düşünmüş ama keşke çöpe atsaymış :)
quote:
Orjinalden alıntı: cavus78
Bu modifikasyon için ne söylenebilir?
Kahverengi olsa bişi derdim ama neyse
krema galiba, bir süre sonra yemiştir heralde
Mod işide artık iyice zıvanadan çıkmaya başladı,bunuda gördük tam oldu
O malzeme zaten deli gibi izolasyon sağlıyor,günümüz makinalarını cayır cayır yakar walla.Cpu nun ömrü dayansa bile heralde o köpük eriyip leş gibide kokutur ortalığı her PC çalıştığında
Zman kaybı
bunu yapan rahatsızdır kesin
Gereksiz olmuş
İğrenç olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: celenlee
quote:
Orjinalden alıntı: kymelria
quote:
Orjinalden alıntı: celenlee
Midem bulandı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme