Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
9
Favori
115.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung Galaxy S4 3 yıl (ekran kırıldı yoksa hala kullanırdım)
    Samsung J7 Prime 3. Yıl bitti. Telefondan memnunum ama 16 gb hafıza yetmiyor artık. 1 sene daha idare edip değiştiricem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 5 yıl kullanmıştım donmalarindan sıkıldim yine amiral gemisi LG v30 Plus aldım bu da 3 yıla yaklaştı şükür iyi yani. Benim aradığım hafıza ve hız kamera bana yeterli. Oyunu zaten konsol PC oynarım telefondan ne yapayım daha. Daha da gittiği yere kadar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 2 Aralık 2020; 7:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locaste Siarnaq

S3 5 yıl kullanmıştım donmalarindan sıkıldim yine amiral gemisi LG v30 Plus aldım bu da 3 yıla yaklaştı şükür iyi yani. Benim aradığım hafıza ve hız kamera bana yeterli. Oyunu zaten konsol PC oynarım telefondan ne yapayım daha. Daha da gittiği yere kadar işte

s3 ü nasıl 5 sene kullandın o telefonu 3. senesinden sonra güncellemeleri ile öldürdüler. Tamam android sistemli her model marka çöptü ama S3 kadar problem yaratanını görmedim. 3. senesi cihaz kullanılmayacak kadar takılma donma kitlenme sorunları olmuştu bende.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam. Cümlemiz inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde 1 yıldan fazla kullanamıyorum rahat batıyor

en son iphone 11 almıştım alışamadım 1.5 ay sonra sattım. yerine oppo reno 4 aldım ama bunun da ömrü pek uzun olmayacak gibi çünkü iphone 11'e alışamasam da seri cihazdı ne yalan söyleyeyim. bunda o akıcılık yok. ama en azından 1 yıl tutucam

• 5-6

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgeyikci

''Bu cihazdan bilmemne tarihinden sonra whatsapp kullanılamayacaktır lütfen cihazınızı güncelleyiniz ya da yeni cihaz edininiz.'' cümlesini görene kadar.

Hahhaha hocam makina ölene, can çekişene kadar kullanmışsınız :)) (

Bende de tam tersi. İlk çıkan her modeli kullandım sanırım. Yaş da var haliyle. İlk çıkan renkli ekran Siemens, Acer telefonlardı. Renkli dediğim de Siemens ekranında üç tane renk vardı. Bildiğin heap makinası gibi yeşil erçkrsn üzerinde kırmızı yazı düşün. ve Acer ekranı da komple mavi renk üzerine siyah yazılı şeklinde. O zamanki teknolojide bunlar büyük yeniliklerdi.

Biraz daha geri gidersek elbette Ericsson 337,338,nokia 3310, 5110, 3570,42 bişey, 50li bişey, klavyeli telefonlar, katlanır veya kayan Kapaklı telefonlar, modaya uygun desenli tasarımlı telefonlar, İPhone 3gs, gm 5 plus, samy note 5, samy j2, İPhone 7, huawei p9, p10 plus, p smart, mate 20 lite, p40 lite... Lg k30s, daha var var da ben hatırlamıyorum artık.
    Senede 1 değişiyorum desem tutmaz. Senede 2 desem tutmaz. Senede 3 kere galiba.

Bazen para lazım oluyor satıyorum. Bazen güzelmiş deyip alıyorum.

• Lg 4xhd 2 yıl
    General mobile 4g 2 yıl
    İphone 6s 4 yıldır kullanıyorum
  • Yaklaşık 4-5 sene

• ortalama 1.5-2 yıl

son 3 telefonum ip7-s9plus-ipxs şimdi 12 ye geçecektimde bişey değişmedi watch ve airpods almasam belki yine bi samsung alırdım

• 3-4 yıl aralığında.

• Artık yıllar süreceği kesin, durum fiyatlar ortada

• 2013 5s, kendisi hala tık demedi mükemmel telefon.
    2016 s7, ekran gitti
    2018 5t, ekran gitti
    2020 s7, ekran yaptırma, bu kez de pil göçtü
    2020 s20, küçük telefon çıkana ve kırılana kadar bununla devam.

• 6s plus. 2015 ekimde almıştım. Hala kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Minimum 4 sene.

Lg g2 8.seneye girdi, custom rom attım hala uygulama güncellemesi alıyor.

İphone 7 plus 5.seneye girdi. Hızında hiç bir azalma olmadan devam ediyor.

İphone 13 Pro max. Daha 1.günümüzdeyiz. bakalım kaç sene gidecek.

Gelecekten gelen edit: 2 sene sonra 15 pro max’e geçtim :)

Benim G2 sürekli bozuluyordu garantisi bitince kullanılmaz hale geldi. Wi-fi ve dokunmatik problemleri çıktı.

2018 nisan ayında samsung galaxy note fan edition satın aldım. Telefona gelen son güncellemeyi kurmadım androis 8.1 de kaldım. Telefon yağ gibi akıyor, kranı son çıkan samsung fe den bile daha kaliteli, kalemi var, kişiselleştirme seçenekleri bol. Tek handikapı bataryası onu da hızlı şarj ile amorti ediyorum. Sanırım bana 3 sene daha gider bu telefon belki daha da uzun.

• Nokia 5210 1 yıl
    Nokia 3100 2 yıl
    Sony Ericson K250i 2 yıl
    Samsung E250 2 yıl
    Nokia e5 1 yıl
    Htc HD2 1 Yyıl
    Htc Sensation xe 2 yıl
    İphone 5s 2 yıl
    İphone 7 - 3 yıl oldu hala kullanıyorum. Bataryası haricinde taş gibi. 1 sene daha kullanırım min.

• Galaxy s8 Nisan 2017 de aldım. 4 yıl oldu diyebiliriz. Bu sene yazın Amerika'ya gidebilirim(wat). S20 5g almayı düşünüyorum. Veya bir önerisi olan var mı? Bu yazda almazsam kolay kolay değişmem telefonu.

• 2013 temmuz gm discovery

2014 nisan lg g2

2016 ekim oneplus 3

2021 yine oneplus alabilirim inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 2 Aralık 2020; 9:22:57 >
  • noki 5310 vardı. express music,

en unutamadıgım en sevdiğim telefondu. incecikti.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.