Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
9
Favori
115.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bozulana kadar bu da genellikle 3 4 yıl oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır mate 10 lite kullanıyordum, Huawei P30 a geçiş yaptım. Malum sıfır telefon fiyatları çok yüksek olduğu için, ikinci el 1 yıl garantili çok uygun fiyata sıfır kadar temiz telefon aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

1 sene kullanıyorum. Her sene, eski modeli satarak üzerine para ekleyip yeni modeli alıyorum.

Her sene 3-4 bin tl ödeyerek yeni modele sahip oluyorum.

(iPhone kullanıcısıyım.)

(iPhone kullanıcısıyım.)

yazmasanda şu akıllıktan anlardık zaten.

• Özel bir süresi yok ne zaman bozulursa o zaman başka bir tane alıyorum.

• sedatistan kullanıcısına yanıt
    Vallahi zehir ettiniz forumu ya yani şurada herkes gibi konuyla ilgili yorumumuzu yazıyoruz çocuğun birisi konuyla ilgili yorumunu yazacağına 6 aylık cevabıma laf sokmaya çalışıyor.

Aferin sana like alırsın bir sürü. 👏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iphone 6 2017'den beri kullanıyorum. 4 yıl daha gider.

• 3310 5ay
    N70 1 yıl
    N72 6 ay
    N73 3 ay
    N93 4 ay
    N95 8 ay. N95 8gb 1 yıl
    N96 10ay
    N97 3ay
    5800 müzik expres 2 ay
    Sony Xperia arc 2 ay
    Arc s 1 ay
    Sony experia z 1 ay
    Experia Z1 11 ay
    Xperia z2 6 ay
    Z3 2 ay
    Z3 plus 1 ay
    Z5 1 ay
    Z5 premium 3 ay
    Xz1 4 ay
    Samsung s6 2 ay
    S7 2 ay
    S7 edge 2 ay
    S8 plus 1 ay
    S9 2 ay
    S9 plus 3 ay
    S10 11 ay
    S 10 plus 2 ay
    Note 9 1 ay
    Huawei mate 10 pro 6 ay
    Xiomi note 8 pro 14 ay
    LG g7 3 ay
    Huawei p40 lıte şuan 10 aydır kullanıyorum daha es geçtiğim hatırlamadığım cihazlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 27 Mayıs 2021; 12:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Teşekkür ederim. Pil çok iyi şaşırtıcı derecede. Pil kapasitesi mah olarak yüksek değil ama sanırım a14'ün işlemcinin marifetlerinden biri olsa gerek gün için pilin bitme ihtimali yok gibi. Gün içinde aşırı kullanmama rağmen yine de çok iyi sabah 9 gibi şarjdan çektim ve şu an saat 11:15 kalan şarjım %44 bir iphone için gerçekten çok güzel değer bence . 7 plus serviste orijinal batarya taktırmıştım yine de günü zor çıkarıyordum 12 ile 1.5 gün rahat çıkar öyle söyleyim, oyun vs. oynamıyorum onu da belirteyim.

Yav arkadaş siz bu paraları nereden buluyorsunuz gerçekten şaşırıyorum o yüzden sordum 12 pro Max 17 bin TL ne iş yapıyorsunuz merak ettim?

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    12 pro değil hocam 12 aldım ben. O da ucuz değil doğru ama şöyle bir şey var en az 5-6 sene kullanma niyetim var ve telefonum artık hayatımız da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Uzun vade de verilen para amorti ediyor gibi düşünüyorum. Devlet memuruyum bu arada görevi mi söylemiyim ancak eşim de çalışıyor yoksa almazdım.

• farukclkk kullanıcısına yanıt

Teşekkür hocam yanlış anlama inanılmaz pahalı benim için ben çok fakir olduğum için bana öyle geliyor yada  güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 27 Mayıs 2021; 14:36:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Teşekkür hocam yanlış anlama inanılmaz pahalı benim için ben çok fakir olduğum için bana öyle geliyor yada  güle güle kullanın.

Kardeşim yanlış düşünmüyorsun, bende kallavi sayılacak bir gelire sahibim ancak bir telefona 17 bin lira vermem yani, eskidenmiş o amiral mamiral. 5 sene kullancak olsan bile senelik 3500 lira gibi bir rakama tekabül ederki ben o paraya her sene 3 tane android telefon alırım işime gücüme bakarım.

15 gün önce poco x3 pro aldım aliexpresten 230 dolara, birazdanda x3 nfc alacağım 170 dolara. Çocuklara alıyorum ha pubg oynasınlar diye 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Mayıs 2021; 15:4:5 >

• 2-2.5 yıl arasında kullanıyorum. En uzun kullandığım telefon 3.5 yıl ile iPhone 4 tü. Şu anda iPhone 11 var 1.5 yıldır kullanıyorum.

• iPhone 8 plus ilk çıktığında almıştım. Tamamen hurdaya çıkana kadar kullanırım. İlerde birde bataryayı iyice öldükten sonra değiştirdim mi temiz. Nazar değmesin ilk gün ki gibi sapasağlam ve stabil hızda çalışıyor. Her türlü ihtiyacımıda fazlasıyla görüyor.

• Aliexpressten telefon getirttiriginize göre Türkiye’de yaşamıyorsunuz herhalde. Malum bireysel telefon ithalatı Türkiye’de yasak.

• Raphaël kullanıcısına yanıt
    Türkiyede yaşıyorum akrabalar sık giriş çıkış yapıyor ülkeye onların adrese sipariş ediyorum onlarda getiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyiymiş. Pandemi nedeniyle kayıtsız kullanma süresi bir yıla çıktığı icin çift simli telefonları 2 yıl yurtiçinde kullanabiliyorsunuz. Zaten orta seviye bir android telefonu da 2 yılda bir değiştirirsiniz. Sadece satma durumunda sıkıntı olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raphaël -- 27 Mayıs 2021; 22:4:57 >
    Niye satayım ki çocuklar oyun oynuyor ne güzel. Kırıncaya kadar oynasınlar.

Hanımdaki telefonun hattının birisi mayıs başında kapandı ama. O nasıl 1 yılmış. Diğer hattınında 120 gün içinde kapanacağı mesajı geldi.

• General Mobile discovery 7 yıl rekor
    Ondan sonra hala kullandığım 2 yıllık Samsung A70

• GM ile başladım öylede devam ediyorum. Bana yetiyor. Bir iki yıl belki biraz daha fazla olabilir kullanıyorum temiz de kullanırım zaten genelde. Sonra eşe dosta veya telefoncuya uygun fiyattan satıp bir üst modelini alıyorum. Discovery,4,6,20...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.