-2011 Nokia N95,N73 2012 HTC Desire X 2014 Nokia Lumia 520 2015 Haziran Lenovo A7000 2015 Kasım iPhone 6 64gb 2021 Mart Xiaomi Poco x3 128gb Tek pişmanlığım Lumia'ydı. Neden kullandım fikrim yok. Çok kısa bir süre kullandım ama. Kullanması en zevkli telefonlarım kesinlike N73 ve HTC Desire X'di. Tarihe dayalı nostalji olabilir tabi. En memnun olduğum telefon ise iPhone kesinlikle. Xiaomi de fena değilmiş ama param olsa kesinlikle yüzüne bakmam Android'in. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3081D0615 -- 10 Temmuz 2021; 10:17:33 > |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (55. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kullandığın telefona bağlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bozulana kadar kullanırım.Aklimda kalanlar Nokia 3310 4 yıl kadar, lg G3 2 yıl,Samsung s7 edge 4 yıl, şuan Xiaomi mi note 10 lite kullanıyorum 8 ay oldu alalı,bozulana kadar değiştirmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acelilctl
Kullandığın telefona bağlıHiç fark etmez amiral gemi modelleri dahi öyle. Örnek al s21 ultra seneye çok büyük zararla satarsın maalesef
2013 mayista lg nexus 4 aldim, alt yonlendirme tuslari bozulunca temmuz 2016'da htc 10'a gectim o da 2 sene sonra sarj tutmamaya basladi, 2018 yazinda lg v30 plus'a gectim. Cok kral telefondu her anlamda, kilifsiz ve korumasiz kullandigim icin askeri standartlarda dayanikliligi olmasindan dolayı ekran koruması ve kılıf olmamasına ragmen ekran tuz buz olmadi sadece 2-3 çatlak ve yanlarda da aşınma olmustu ama ekrani haziran 2021de bozuldu. Simdi de samsung a52 aldim. (Htc 10 ve lg v30 plus amiral gemiydi, artik amiral gemi alacak durumum yok, samsung a52, lg v30'un gerisinde kulaklik sesi ve goruntu kalitesi olarak.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 10 Temmuz 2021; 15:37:41 >
Ben aldığım telefonları 5 yıl falan kullandığım için sorun yok. Hiç telefonumu satmadım
4-5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satarken kar etmek için ürün alan tek millet biziz sanırım. Zengin olsanız zaten satmazsiniz. Durumunuz yoksa 1-2 senede bir tel satıp model yenileyerek daha çok zarar ettiğinizin farkinda değilsiniz demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: acelilctl
Ben aldığım telefonları 5 yıl falan kullandığım için sorun yok. Hiç telefonumu satmadımValla bende para olsa Bir cihazı en fazla 8 ay kullanırım.
Herkes telefonunu satarken en az zararla satmak istiyor, insanların bunu istemesi kadar doğal bir şey yok. Sonuçta ülkemizde telefonlar çok pahalı, Avrupa gibi 700-800 Euro olsa en tepe telefon o zaman kimsenin umrunda olmazdı.quote:
Orijinalden alıntı: kaju waffleSatarken kar etmek için ürün alan tek millet biziz sanırım. Zengin olsanız zaten satmazsiniz. Durumunuz yoksa 1-2 senede bir tel satıp model yenileyerek daha çok zarar ettiğinizin farkinda değilsiniz demektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 7 Plus, ekim 2016’da aldım. 5 senedir kullanıyorum 2 kere pili değişti. En ufak çiziği yok. Yağ gibi akıyor telefon. Korkarım hiç bir zaman yavaşlamayacak ve uygulama desteği bitene(yani 3-4 yıl daha) kullanacağım.
Türkiyeye geldiği gün İphone 6 aldım hala kullanıyorum ve memnunum (maaşallah)
-
Telefonu yavaşlayan android telefonu olanlar bana özel mesaj atsın. Yardımcı olacağım kesin çözüm.
Ortama 5 yıl. Şuanki telefonum 4 yaşında, umarım bunun ömrü uzun olur çünkü akıllı telefonlara şuan para vermek istemiyorum.
-
İhtiyacıma cevap vermediği zaman değişirim. İp6 yı 4 sene kullandım, ramı yetmedi. Cocuk dogdu İp7 32 ye geçtim. 3 sene oldu. 2-3 sene daha rahat gider. İphone için ortlamam 6 sene gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
samsung s6 kullanıyorum. mayıs 2016 da almıştım. yakında poco x3 pro alıcak gibiyim
-
Buraya yaz herkese yardımcı olquote:
Orijinalden alıntı: DG19O3
Telefonu yavaşlayan android telefonu olanlar bana özel mesaj atsın. Yardımcı olacağım kesin çözüm.
Ayarlardan yazılımın üstüne basıyorsun güncelleniyor ordan çözünürlüğü arttırıyorsunuz telefon eskisinden biraz daha hızlı olabiliyor çocuk oyuncağı videosunu da atabilirim.
Şarjı çabuk bitiyorsa gidin bataryanın orjinalini alın yan sanayiler telefonu da bozmuş oluyor ya orjinal ya da idare edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG19O3 -- 10 Temmuz 2021; 22:51:7 >
Nokia 3100 3-5 yıl:)
Nokia C7 3-5 yıl
İPhone 6s 2015 - hâla :)
6s bozulursa hayatım kayar çünkü telefona para vermek zoruma gider bundan sonra :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X