Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.801
Cevap
9
Favori
114.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Hocam size üşenmeyip yolunu gösterdim aynı fotoğraflardaki gibi uygulayacaksınız. Bir sorunuz varsa söyleyin.
    Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz?
    Ayarlara gelin En alt kısımda (Bazı telefonlara göre değişebilir) telefon hakkında tıklayın
    Karşınıza böyle ekran geliyor yazılım bilgilerine tıklayın. Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz?
    Telefon hakkında önemli bilgiler var onları hep karaladım ok işareti var gösterdim "Yapım numarası" ona basın güncellendi geliştirme seçenekleri diye bir şey çıkacak en başa gelin telefon hakkında nın altında olur genelde, "GELİŞTİRME EKRANI" NA tıklayın böyle bir ekran gelecek Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz?
    Resimlerde gördüğünüz gibi hepsine tıklayıp 1.5 yapın hepsini sonra güle güle kullanabilirsiniz en az 2 yıl uzatacaktır ömrü ve artıncada 2.0 falan öyle gidersiniz

NOT: RESİMDE KALEMLE YANLIŞLIKLA 1.25 YAZMIŞIM ONU GÖRMEZDEN GELİN 1.5 OLACAK :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG19O3 -- 10 Temmuz 2021; 23:53:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eskiden daha sık degistirirdim,son üç telefonumu 25)30 ay kullandım.Bir önceki seriden 0.00034 saniye daha hızlı açılan parmak izi,artan megapiksel sayısı,sentetik testlerle yüzde üç beş daha hızlı olduğu söylenen yeni islemciler,günlük kullanımda ya hissetmeyeceginiz farklar yada olmasada olur ekstralar..

Artık bunlari yutmamayi daha doğrusu boşuna heves etmeme olgunluguna sahibim. Tüketim istikrarı için önce sizi ,ona ihtiyacınız olduğuna ikna ediyorlar.

Burada da iki faktör önemli,reklamlar ve o reklamlarin sizi ne kadar kafalayabildigi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir kullanıyorum. Oyun yüklü olmadığından gereksiz yavaşlamıyor da cihaz. Gereksiz hiç bir program yüklemiyorum.

• Bir ara eski telefonumda denerim sağol

• 3 sene net

• Kalitesine göre değişiyor

• senelerce iphone kullandım tabi benim akıl androidin ilk yıllarında kaldı herkese android çöp derdim... xioami huawei kullanma şansım oldu... iphone dan tekrar androide geçtim...

yıllarca atari kullandımı fark ettim...

• Teşekkürler hocam. Bunu biliyorum. 7-8 senedir. Ben ekran çözünürlüğü yazınca daha farklı birşey düşündüm. 1080p telefonları 720 çözünürlüğe ayarlamak gibi.
    Bu yöntemi kutudan çıkan cihazlarıma bile direk uygularım ben :)

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam eğer virüsten veya başka bir şey den dolayı ağır çalışıyorsa bir yere fotoğraflarınızı vb. Atın sonra hard reset atın. 5 yıl değil telefonunuz fiziksel olarak bozulmazsa 30 yıl kullanırsınız ve çoğu telefon yan sanayi batarya takınca bozuluyor orjinal alın.

• 4-5 sene kadar.

• General Mobile 4G'yi 5.5 sene kullandım. şimdi 3 aydır realme 6i kullanıyorum. bakalım ne kadar gidecek

• 2-3 yıl. Şuan s10+ kullanıyorum 1 yılı doldu. Ama sanırım bunu kaza bela olmazsa 3 yıldan fazla kullanacağım.

• 2013 yılında Sony Xperia Z3 aldım ve 2018'e kadar kullandım, kullanmaya da devam ederdim ancak dokunmatik ekran bozulunca tamirine 400 TL civarı istediler.

2018'de Samsung Galaxy S8 Plus aldım 1 yıl kullandıktan sonra telefon çalındı :) Çalan kişiler bulundu, telefonun o günün şartlarıyla ederini geri aldım.

O sıralar Xiaomi marka bir telefon aldım ve ne arayüzü ne de performansı beni tatmin etmediği için sattım ve şuan Oneplus 8 Pro kullanıyorum. Son derece memnunum. Gittiği yere kadar kullanacağım.

Kısacası 5 yıl kullandığım telefon da oldu 1 ay kullandığım da.

• 4 ya da 5 yıl kullandım aldığım her telefonu hemen hemen şimdiye kadar. En az ömürlüsü 3 yıldır. Çok telefon merakım yok o yüzden iyice bozulana kadar kullanıyorum genelde.

• Galaxy Grand Max modelini yaklaşık 6 sene kullandım. Geçenlerde A21s aldım ve genel performansından gayet memnunum. Bunu da en az 4 sene civarı kullanmak istiyorum.

• Gördüğün animasyonların hızını değiştirmekten başka hiçbir şey yapmaz o ayar. Ben onu 0.5x te kullanıyorum

• 2013 yılı kasım ayında yurtdışından aldığım Samsung Note 3'ü hala kullanıyorumBir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? 

• 3 ay civarında.

• 3.5 yıl oldu, iPhone SE, ilk versiyonu. iOS çok çok uzun süredir 10'du, baktım programlar artık indirilmiyor bikaç ay önce güncelledim b*ka sardı telefon. Şarjı resmen içiyor şuanda.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.