Gelişmiş ülkelerdemi değiştirmiyorlar ? Güldürme beni, genç yaş grubu çorap gibi değiştiriyor hemde. |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (58. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
En az 4 yıl kullanıyorum.
-
İstersen gül istersen gülme. Aç istatistiklere bak. Telefon değiştirme süresi hangi ülkede ne kadarmış?
Telefona o kadar önem verseydi, bunu hava aracı görseydi o kadar gelişemezdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk başlarda ben de severdim değiştirmeyi, sıkılırdım. Zamanla anladım ki birbirinden çok farkları yok 15 bin vermiyorsan. Ve bir eşya olduğunu anlıyorsun.
Telefon değiştirme olayım nerde tak orda bırak git yenisini aldır.
5s 6 sene kullandım mortingen oldu:) halen çalışıuor ancak çok kasıyordu.iphoneden şaşmam gidip 11 aldım bunuda telefon patlayana kadar kullanır o an en son hangi iphone varsa onu alırım.
Her sene tel mi alınır ulan:)
Kullanım süresi, kullanım sıklığı, amaca ve ihtiyaca göre değişir. Ama ben iPhone 7'yi 3 yıldır kullanıyorum. Artık değişim zamanı geldi. Günümüzde 2-3 yıl bence ideal bir akıllı telefon için
-
2 yıldır kullanıyorum. Hedef 5-10 yıl arası kullanmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Note 9 3 yıldır kullanıyorum eskiden çok sık değiştirirdim malum fiyatlar yüzünden böyle oldu çoğu kişi gibi
Bende Xiaomi mi6 var. Mart'ta 4 yaşına girecek. Güncelleme durdu sanırım. Ama güncelleme konusu beni pek rahatsız etmiyor. Hâlâ çok seri ve hızlı bir telefon.
Huawei gr5 var 6 7 sene oldu artık bittim ben diyor.
Benim de aynı şekilde. Telefona bisey olmasın diye dua ediyorum. Gerçekten bir "cep" telefonu büyüklüğünde. Cebimde tablet kadar telefon taşımak istemiyorum. Yeniler de maşallah 6 incten aşağı inmiyor.
Son zamanlarda prensibim en iyi işlemcili ramli androidi alırım. artık donmaya başladıgında kırarım. yeni en iyisini alırım.
Nokia 5110 6 ay
Nokia 8110 1 Yıl
Nokia 8800 (siyah beyaz ekranlısı) 1 Yıl
Motorola C550 1 Yıl
Nokia 6630 2 Yıl
Samsung E250 2 Yıl
Sony Ericson K750 6 Ay
Çin Malı 6 Hoperlörlü Kapasitif Dokunmatik 6 Ay
Motorola MotoFone E3 6 ay
Türkcell T20 1 Yıl
GM Discovery 3 Yıl
LG G5 2 Yıl
Nubia X 3. Yılında ama tahminim bir 3 yıl daha rahat gider çünkü ilk günkü performansında. ciddiyim bir android telefon düşünün 3 yıl sonra aynı performansta pilde aynı performansta hemen hemen. nubia X artık donmaya başlarsa sinirimden kırarım.
Sonraki Telefonum büyük ihtimalle Oneplus 12 Pro veya Google pixel 9 Pro olacaktır.
-
Redmi note 8 var
2 yıl olacak
Huawei p8 lite ale-21
7 sene oldu telefona. Batarya ve şarj soketini evde değiştirip termal macun ve kontak devre spreyi ile yeni gibi yapacağım.
bir 5 sene daha götürür
lenovo k5 note 5 yıldır kullanıyorum.bataryası bitik.günde minumum 3 kez şarj ediyorum.
android 10 olan bir telefon almak istiyorum ama bütçe açmam lazım.
1-2 yıl daha bu telefonla idare etmeyi düşünüyorum
-
2014-LG g3 beat
2018-GM 8
2021- Note 10 Pro almayı planlıyorum.
benimde galaxy s6 öyleydi hocam deji den bir batarya getirttim şuan için memnunum.1-2 yıl daha götürür diye düşünüyorum
-
Mart 2021’den beri iPhone SE 2020 kullanıyorum, 2 yıl kullanmaya zorlayacağım ondan sonra 12 kasasında bir cihaza geçerim herhalde. Normalde çok telefon değiştirirdim Android tarafında, ama iPhone bana değiştirmeye neden vermiyor, takır takır çalışıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung J7 2016'yı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Bataryasında veya yazılımında herhangi bir problemle karşılaşmadım. Canavar gibi telefon.
-
max 6 ay. En ucuz sure mecburen sirket telefonu kullandim. Su an one plus 9r var.
Bundan sonra kesin iphone alacagim, kurtulucam insallah androidden (herseferinde boyle diyorum ama..)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X