Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: weneorn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.797
Cevap
9
Favori
114.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır samsung note 9 kullanıyorum,.Şu ana kadar taş gibi hiç bir sorunu yok.bozulana kadar devam modundayım.

• Ortalamam yaklaşık olarak 2,5 yıl diyebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google ibişlik suresine bağlı, taş gibi telefonlar çekmecede birikiyor. Arada çıkartıp web neyim gezinirim artık sertifika bahaneleriyle oda kısıtlanıyor. Rom atmak istemiyorum orijinal kullanmak daha sempatik geliyor. İnşallah Java ne platformu tekrar dirilirde daha uzun ömürlü telefon kullanımına devam edilir. Java me uygulama çeşitliliği, 3d boyutlu oyunlar v.s çıkınca, ne hikmetse birden bir çok cihaz androide geçti.

• Iphone 6s çıktığında almıştım. Hala kullanıyorum. Yaz sonu gibi 11 ya da 12 'ye geçmeyi düşünüyorum.

• 3-4 yıl

• Kasımda 2 yıl olacak. Daha gideri var bayağı. Benim için bir telefonun ömrü servis yüzü görene kadar. Servis yüzü gören telefondan soğurum

• Eskiden 6ay 1senede telefon değiştirirdim. Şimdi 1.5sene oldu fiyatlar uçtuğu için değiştirmek mantıklı gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5BDC6BBAF

2018 Ocak ayından bu yana Xiaomi Mi6 kullanıyorum gayet memnunum.

Güncelleme: Mi6 sizlere ömür, 3,5 yıl.

• Samsung Galaxy Note 4 , 7 yıl.O da telefonu düşürdüm mecbur kaldım. Yoksa daha kullanılırdı.

• Mi 9T'yi iki yıldır kullanıyorum. haftaya Deji batarya taktırıp, bir yıl daha kullanayım diye düşünüyorum.

• Kazall kullanıcısına yanıt
    android telefonlarda pil sagligina nereden bakiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 30 Temmuz 2021; 22:4:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Min 2 - Max 5

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Su an iphone 11 kullaniyorum, en uzun iphone 6s’i kullanmistim tam 6 sene.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Redmi 5 Plus(vince) 3 senedir kullanıyorum. İşimi görüyor.

• Android cihazlarda ortalamam 2 sene. iPhone 4S zamanında yaklaşık 3 sene kullanmıştım.

• Telefon fiyatları diğer gelişmiş ülkelerdeki gibi olsa eminim kimse 3 5 aydan fazla kullanmaz bir telefonu.

Gayet pahalı diye millet 2-3 yıl kullanmak zorunda kalıyor.

• Huawei P9. Tam 5 yıl doldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Gelişmiş ülkelerde telefon kullanım süresi sanırım bizden daha fazla. Ucuz diye sürekli değiştirmiyorlar. Eşyaya önemi biz daha çok veriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: genç muallim

Gelişmiş ülkelerde telefon kullanım süresi sanırım bizden daha fazla. Ucuz diye sürekli değiştirmiyorlar. Eşyaya önemi biz daha çok veriyoruz.

Ondan değil hocam . Zevk işi bu . Ben seviyorum yani sürekli farklı telefonlar kullanmayı. Ama fiyatlar malum. Zorlasak yine alırız ama bu paralara değmiyor diye insan değiştirmek istemiyor.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.