< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (73. sayfa)
-
-
MAte 20 lite kullanıyorum şu an 4 bitti 5'ten gün almaya başladı :D
-
Bu nasıl kafa...
-
hosuna gitmedi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokia 3100 3 sene
Samsung D500 3 sene
Nokia C7 3 sene
iPhone 6 1 sene
iPhone 6s 6 sene
İphone 11 1 sene olmadı henüz devam ediyor :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonodias -- 4 Kasım 2022; 18:59:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefon ne kadar dayanırsa o kadar kullanıyorum
-
14 Pro
11 Pro
X
8 Plus
7 Plus
6 Plus
6
5s
Lg G2
Galaxy S4
Galaxy S3
İPhone 4s
Blackberry 9900
Sony Xperia Z
iPhone 4
iPhone 3gs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de mate 20 lite kullanıyorum en son hatta emui 12 güncellemesini yaptım :D şu an 4. yılı bitmek üzre benimkinin de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevimli Kakadu -- 6 Kasım 2022; 14:2:59 > -
8 ay oldu samsung m52
Bundan önce redmi note 8 vardı
2 yıl filan kullandım onu
Son 3 telefonum:
2016 Temmuz - 2020 Ekim arası Huawei P9
2020 Ekim - 2022 Ekim arası Oppo Reno4
3 haftadır iPhone 12
Bana o meşhur güncelleme hala gelmedi :)
-
Gitmedi.
-
Note 8 ile olan 4 yıllık birlikteliğimize 2 ay önce ara verdik,iPhone 13 Pro'ya geçtim.iPhone olması sebebiyle benim haricimde de yine aile içinde kalır gibi görünüyor,kendim minimum 2 yıl kullanacağım bu telefonu muhtemelen 10 sene civarı bizimle olacak başına bir şey gelmezse
-
2013-2015 Nokia Lumia 620 - Gaza gelip aldım, keske S3 Mini alsaymıssım aynı paraydı, Lumialara ha uygulama geldi gelecek diye gençliğimiz soldu.
2015-2018 Lenovo P70 - Lumia faciasından sonra ilaç gibi gelmişti, Xiaomiyi uyguna alıp elden çıkarmıştım, kamerasının berbat olması dışında oldukça memnundum.
2018-Halen Xiaomi Mi8 SE. Hala işimi görüyor, depolama 64 GB olduğu için yer az kaldı ancak teklemeden oldukça iyi çalışıyor. Haliyle bataryası eskisi kadar iyi değil, bataryayı değişirsem temizinden 1-2 sene daha çeker.
Akıllı telefonlar oldukça geliştiği için herhangi bir modern akıllı telefon en az 5 sene rahatlıkla kullanılabilir. Yeni telefonlar kürek gibi olduğu için bir dahaki telefonum ya iPhone ya da Samsung S serisi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 7 Kasım 2022; 14:21:11 > -
paralari cep telefonuna verirsen gitmez
Huawei Y7 2019 kullanıyorum 3 senedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elimdeki telefon 4 yılını doldurdu 5'e başladık ve hala kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim. Ta ki patlayana kadar...
-
guzel.. telefon alma kesinlikle o zaman neden mesajimdan hoslanmadin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 7 Kasım 2022; 18:30:48 >
Alla alla sanki kendi cebinden çıkıyor kafaya bak sanane kardeş ? Adam çalışmış kazanmış almış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X