Memnun musun? |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (75. sayfa)
-
-
valla 1 teli senelerdir kullanan adamlara helal olsun..
ben hiç 1 teli 1 sene bile kullanmadım 6 ay kadar bile kullanmamışımdır....benim gibi adamlarda agır sıkıntı oldugunu düşünüyorum :)
-
Mi 8 SE 4. yıl olmak üzere, iyi telefondu.
-
-
bir telefonu ortalama 3-4 yıl kullanıyorum
-
en az 5 yıl kullanırım. Şuanki telefonum samsung note8 2018 senesi yılbaşında almıştım. henüz bir tekleme olmadı.
-
Geçen iphone 6 camı kırıldı telefoncuda yaptırdım daha ne diyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5 yıldır iPhone 7 kullanıyorum, hala taş gibi ve memnunum ancak yenilemeyi düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6s 1.5 yıl
7 plus 2 yıl
Xiaomi mi 9 3.5 yıl
14 pro 2 ay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ideos x5 2-3 yıl kullandım
GM 4g 3 yıl kullandım 130 gram kuş gibi telefondu düşüp parçalandı
Note 5 pro 4 yıl kullandım halada kullanıyorum ama artık ahizesinin tıkanmasından şarj oluyor gösterip olmamasından falan sıkıldım mi 11tye geçme peşindeyim.
-
Valla hocam güzel, arayüz baya değişmiş durumda üst bildirim panel vs güzel olmuş biraz da iphone ye benzemiş gibi.
-
Bekliyorum bakalım ben görebilecek miyim :) Evdeki pc'de Linux olduğu için Hisuite falan da kurulmuyor. OTA'yı bekleyeceğim mecbur
-
Çıktığı günden beri ( 5 yıl ) 8 plus kullanıyorum.
+++
bir coc oynuyorum. bunun haricinde klasik sosyal programları aç kapa olayı. bozulmadığı ve coc desteklediği sürece devam.
-
Enuzun kullandığım xs max dı onuda daha kullanırdım. yere düşürünce kenardan camı kırıldı.Sattım 13 pm 256 aldım nisan ayında. Ama 14 ü görünce geçtim siparişi 14 pm 256 lık. daha önce 4-5-6-7s hepsini değiştirdim.
-
Telefon bozulana kadar. Daha doğrusu herhangi bir işlevini yerine getirmeyecek seviyeye gelene kadar kullanırım. Ki zaten doğrusu da budur. Çorap değiştirir gibi telefon değiştiren kişilerin neyin peşinde olduklarını hiçbir zaman anlamadım bundan sonra da anlayabileceğimi sanmıyorum. Altı üstü bir cep telefonu bu.
Bu mesajımın üzerinden 2 sene geçmiş neredeyse. Hala aynı telefonu kullanıyorum ve en az 3 yıl daha kullanırım diyorum.
-
nokia 5800 bi 3 4 yıl kullandım
lg 4x hd 3 yıl
huawei p7 4 yıl
mate 20 lite 3 yıl dolacak
genel olarak 3-4 yıl kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 3 Aralık 2022; 23:43:53 > -
2000s - Nokia
2008- Samsung E250
2012- Huawei U8650 (T20)
2018- Xiaomi Mi A2 Lite
2019- Meizu X8
2021- OnePlus 8 Pro
2023- iPhone 15 Pro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X