Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.756
Cevap
8
Favori
111.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Küçük dediniz telefon 6.7 inç. Büyük telefonu nedir sizin ölçülerde sormaya korkuyorum.

• dekareme kullanıcısına yanıt

fiyatlar çok uçtu artık zor :D ya bu arada mobil sürüme bildirim gelmiyor pc sürümünde gördüm bildirimi yada iki kere mi cevaplıyorum :D netspeed sıkıntılı dh mobil sürüm sıkıntılı nooldu bu aralar herşey bozuluyor

• İphone 6si tam 8 sene kullandım. Şu an daha yeni iphone 12ye geçtim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gm discovery 1 - 4 yıl
    Samsung A7 2016 4 yıl
    Lg G7 thinq - 4.5 yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiği yere kadar

• S20 FE aldım çöp olana kadar kullanacağım. Telefon değil yatırım yapmam lazım.

Daha şimdiden yaşıtların evlendi baskısı başladı. Telefonla vakit kaybetmeye gerek yok. 3-5 aylık hevestir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Minimum 3.

• ilk telefonum LG G2'ydi bilenler bilir zamanının en efsane telefonudur piyasadaki telefonların 4-5 sene önünde gidiyordu her türlü özelliği ve teknolojisi vardı. 4-5 sene kullanmıştım sonra ekranı yandığı için değiştirmek zorunda kaldım.

Iphone SE 1.nesil 2018 model kullandım fena değildi ama LG G2 gibi bir telefondan sonra bana küçük ve özellikleri kısıtlı gelmişti. 3 sene de bunu kullandım.

Sonra Samsung S10+ 'a geçtim. Bu da her anlamda efsane bir telefondu. 3 sene kullandım.

Son 3 aydır da Samsung S23 kullanıyorum. Samsung'un herhalde S10+'tan sonra çıkardığı en stabil ve en özellikli telefonu. Gayet memnunum. Başına bir kaza gelmezse 3-4 sene de bunla yola devam.

• Yaklaşık 4-5 sene galaxy s4 kullandım, sonra bir 3 senelik Xperia XZ oldu, şuan da 4. senesinde Redmi Note 9 Pro var hala yağ gibi akıyor.

• Son 20 senede 16 tane telefon degistirmisim ortalama 1.5 yıl en uzun kullandigim telefon 8 plus tam tamına 3 buçuk sene duvarda parçalamasaydım daha giderdi sanırım. 2 aydır s23 kullanmaktayım 3-4 sene kullanırım diye düsünüyorum:)

• samsung m21 üçüncü senesini doldurdu , ileri bir süreçte samsung s serisi almayı düşünüyorum onu da bir dört beş yıl kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral1071 -- 3 Ocak 2024; 2:41:20 >
  • Nokia C6-01 - 3 yıl (2012 yılında aldım, çok sağlam telefondu ama ağabeyime verdim sonra)
    General Mobile Discovery - 3 yıl
    Ve son olarak iPhone 8 Plus - 6 yıl (Halen kullanmaktayım ve bataryasını geçen sene değiştirdim. 1-2 yıl daha götürsün yeter bana)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 yılı geçmiş

samsung note 8

ahizeden gelen ses azaldı baya, ekran kırıldı, batarya can çekişiyor ama sonuna kadar kullanıp öyle yenilerim.

vereceğim paraya acıyorum gerçekten.

• 27 haziran 2022de 8700e s20fe 256gb yeşil rengini aldım, ağustosta 2 sene dolacak, tahminim bir 3 sene daha kullanırım.

Havuzda kullandım, yıkadım kaç sefer, halen taş gibi çalışıyor :) devam ke

Şu an fiyatı mavi rengi 19500 olmuş, ne saçma sapan bir iştir arkadaş.

• balomer kullanıcısına yanıt

ne güzel kullanırken 2023 ayında anakart gitti tüm fotolar videolar ile birlikte :( peşine a72 - s20fe arasında kaldım snap s20fe bulamayınca a72 aldım işlemcisi 1 tık daha iyi olsa çok iyi bir cihazdı

geçen ay a52 ile üzerine biraz fark alarak değiştim

şimdi ise s22ultra veya s23 ultra yurt dışı uygun bi tane bulup parçalanana kadar kullanmak

• Minimum 5 yıl. Rahat. 3.yılındayken yeni telefon geldiğinde bile eskisini uzun süre ayrı bir hatla kullandım.

• Eğer bir üründe devrim varsa asla o ürünün modellerini elinizde sabit tutmayın hep 1 2 yıl sonradan gelin örneğin 2019 da 2500 liraya ( o günün TL si ile ) Huawei Y7 2019 alan biri bugün o telefonu şuanki TL ile en fazla 1000 liraya satar ikinci elde çünkü teknoloji aşırı hızlı ilerliyor her gün patentler özellikler ekleniyor bundan 5 sene önce markaların amiral gemisi telefonları 32 GB depolamaya sahipti şimdi min 64 GB den başlıyor en dandirik telefonlar , şuan 256 GB size çok gelebilir ama ben 4 seneye bu telefonlarında çöp olacağını düşünüyorum belkide en dandirik telefonun hafızası 1 TB dan başlayacak ramı min 8 GB olacak fotoğraf kaliteleri artacak

• 2019'da 11 Pro Max almıştım. Ondan önce iPhone 7 vardı. Baya bi kullandım onuda. Sonra 11 PM 3. senesindeyken paramparça olunca değiştirmek zorunda kaldım. Yoksa daha giderdi bana o Şuan 14 PM var Buda baya gidecek gibi duruyor. Rahat 3-4 sene gidiyor

• Maalesef en sevmediğim huyum.Müsrif birisi doyumsuz birisi değilim fakat telefn oktasında yok abi 6 ayda sıkılıyorum cihazlardan..kaç telefon değiştirdim hatırlamıyorum bile en son ocak 23 te Mi11 Ultra almıştım ve tamam artık telefonum bu her özelliği güzel daha da değiştirmem..Ama eylül ayında gittim Mi13 Ultra aldım şu an iyiyiz gibi bakalım.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.