dedi ve ay sonu kirayı ödeyemezsek ne yapacagız hanım diye seslendi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 8 Kasım 2022; 8:23:18 > |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (74. sayfa)
-
-
iyi olmus
-
Kullanılamaz hale gelene kadar, sen ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 6S yedinci senesine girmek üzere. S22 ultra veya Mart'ta S23 ultra'ya geçeceğim. Bozulana kadar devam. :)
-
Lenovo p2 2017 hazirandan beri devam 5,5 seneye yakındır kullanıyorum. Bu ara para vurursa bir yerden xiaomi 12 proya geçeğim onuda en az 7-8 sene kullanırım.
lg optimus l5 2 sene
htc one m8 7 sene
ıphone 11 1 sene oldu hedef 8 sene 😁😁
ölene kadar dewamkeee..şubatta 4 yıl olacak, mate 20 lite
-
İki önceki telefonumu 8 yıl kullandım sonraki asus zenfone 5 di elimden düşürdüm cam gitti tamir ettirdik çok uğraştım ama bir türlü olmadı o 4 yıl sürdü. Bu s22 umarım bunu hiç düşürmem ve enaz 8 yıl gider
kusura bakmayın ama kullanılmaz hale gelene kadar bir telefonu kullanmak bana mantıklı gelmiyor. ben bunu daha önce yaptım ve şu an pişmanım. neden derseniz anlatayım. zamanında sıfır olarak eşime samsung s5 kendime samsung note3 aldık. 2000 TL idi ikisi de. ikisini de 4-5 yıl kadar kullandık. ikisi de bozuldu ve yaptırmak için uğraştık bir türlü düzen tutmadılar ve kullanılamaz hale geldiler. şu an 5 para etmiyorlar. note3'ü aldıktan bir yıl sonra 1000 liraya satabiliyordum. üste biraz daha koyup tekrar sıfır telefon alabilirdim. ama yapmadım. iyce bozulunca mecburen yeni telefon aldık. ben s9 aldım. aynı hatayı bu sefer yapmadım ve 3 yıl civarı kullandıktan sonra telefonu hala iyi kötü kullanılabiliyorken telefoncuya sattım. bekleseydim hem çağın gerisinde kalmış bir telefon kullanıyor olacak hem de kullanılamaz hale gelince 5 kuruş etmeyecekti.
tabi bunu derken ayda bir veya altı ayda bir telefon değiştirin demiyorum. şimdi samsung s21 aldım. 2-3 kullanıp duruma göre satmayı düşünüyorum.
-
Panasonic g500 1997-2000 ilk cep telefonum. reklamında Cem yılmaz oynardı. iphonedaki titreşim tuşu bu telefondan geliyor. :)
Siemens s35 2000-2002 zamanına göre çok iyi bir arayüzü olmasına rağmen, inanılmaz çok bozuldu. 2 sene garantinin 4 ayı serviste geçti garanti bitince kullanılamaz oldu.
Panasonic gd68 2002-2004 polifonik zilli ve ilk renkli ekranlı telefonlardan. havası bambaşkaydı.
Nokia 6600 2004-2005 dubaiden yarı fiyatına almıştım. durmadan joysticki bozuldu. rica minnet dubaiye yollayıp tamir ettirdim. garanti bitince elimde kaldı.
Samsung sgh-e760 2005-2007 sırf tasarımı için aldım çok güzel telefondu. ikinci oled ekranlı ve jiroskoplu ilk telefonlardan.
Nokia 6300 2007-2011 tasarımı güzeldi. kullanabildiğim kadar kullandım.
Vodafone 945 2011-2012 idare eder bir telefondu Vodafone ücretsiz verdi diye almıştım.
iPhone 4s 2012-2016 çağ atladım buna geçince resmen.
iPhone 7 Plus 2016-2020 audio ic chip hatası verene kadar severek kullandım. bu telefonda kronik sorun.
iPhone 11 2020- halen.
ikinci ve üçüncü telefon olarak kullandığım başka telefonlarım da var ama ana hattımla kullandığım telefonumlarımı yazdım.
-
Bana da gelmemişti de ben kendim yükledim :D
-
p9 lite 2017 - 5 yıldır kullanıyorum telefonda fazla bir yavaşlama yok tıkır tıkır çalışıyor ama hafıza sorunu artık canımı sıkmaya başladı redmi note 10s'e geçiyorum
-
Huawei mate 10 pro 4.5 sene oldu kullanıyorum. 6 ay önce batarya değişimi yaptım bir süre daha kullanmayı düşünüyorum. Çünkü hala donma kasma takılma vs yok. Sadece kamerası biraz geri kaldı yeni nesil telefonlara göre ama yine de leica lensleri vs olan başarılı bir kamera
6’dan 6S’e geçmiştim seneye 7’e geçerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
delirene kadar kullanıyorum
-
Belkide bekar ve ailesi ile birlikte yaşıyor ?
Neyin çekememezligini yaşıyorsun ?
2 yıl garantisi bittikten sonra yeniliyorum genellikle
-
Bu enflasyondan sonra sanırım millet artık 5 yılı doldursun diye dua edecek ama bu meretler garantisi biter bitmez kasmaya donmaya başlamakta illa yenisini alman için zorluyor 2 sene sonra...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X