Şimdi Ara

Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
10.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevzu türkiyenin alım gücü , o dolar 2 TL olsaydı bak bakalım nasıl verirdik Android'de iOS'a da
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    kaç dakkadır bekliyorum video yüklenmiyor, sabahtan beridir forum açılmıyor , mobilini deniyoruz, minisini deniyoruz, tablet versiyonundan yazıyorum şimdi , adam gibi frontend'ci alamadınız, aldıklarınıza da az maaş veriyorsunuz muhtelen, kaçıp gidiyorlar
    ister android , ister iphone kullanıcısı olsun, hiçbir şekilde giremiyor sitenize, önce bunu düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 2 Ağustos 2018; 10:32:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera ve pil durumu hangisinin iyiyse onu tercih ederim.
  • Hiç bir telefon 1500 Tl üzeri etmez benim görüşüm paramızın değeri düşük yabancılara göre 4-5 misli pahalıya alabiliyor olmamız da cabası. 2 sene taksitle geçen sene Huawei p9 lite aldım.1400'e mi ne geldi bana... Ne memnunum ne de memnun değilim arası bir şey.Sadece fotoğraf kalitesi kötü (monitörde bakıldığında öyle çıktı alınamayacak kadar kötü gün ışığında çekilse bile)

Telefonla içerik üretmiyoruz/üretemiyoruz. Oyun dışında makinaları yoracak bir şey de yok... Eee o zaman özellikle benim gibi oyun oynamayanlar için söylüyorum, Whatsapp, mail ve konuşmak için o kadar para veriyorsun... Hiç mantığı yok. Diyelim ki mühendissin git en iyi workstation PC'yi al, tasarımcısın, imac, macbook pro al... O para bir şekilde dönecek sana. Ama hiç bir verimliliği ve getirisi olmayacak alete ne o kadar veriyorsun ben mantık bulamıyorum. Şu an istesem bir kaç aylık sıkıntıyla iphone alabilirim ama dövmeleri lazım olmaz yani...

• İngiltere de yaşasam neden olmasın ama Türkiye de olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilmez. Milletin öve öve bitiremediği mi5 çok da güzel kasılıyor. Güya çok iyi güncelleme de veriyor xioami. Güncelleyip de sorun yaşamayan eleştirmeyen yok. Tabi bu eleştirdiğim telefonun fiyatı 1200 tl ydi. Yüksek fiyata Android alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona değil özelliğe / donanıma para ver
    bide başlığı düzenleyip " bir iphone telefona androidten fazla para verir misiniz" yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 2 Ağustos 2018; 11:44:58 >
  • Apple'ın ikinci el değeri milletin bilgisizliğinden, gösterişinden kaynaklanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Oasis of the Seas

iphone dan ötesi yok android çöpünü 1 kere kullandım dilim yandı yeterince

Galaxy j1'mi kullandın?

• Sizin cihazda bir sorun vardır. Çin romu falan kullanıyorsunuzdur etc. Xiaomi.eu'nun sunduğu rom'u redmi note 2'm de kullanıyorum. Kasma dediğiniz hiçbir şeyi yapmıyor. Bazı şeyler yavaş açılabilir tabiki diğer cihazlara göre ama öyle kasma, takılma yapmadı hiçbir zaman. Xiaomi kullanılacaksa kullanılacak rom xiaomi.eu'nun çıkarttığı romdur.

https://xiaomi.eu/community/forums/miui-rom-releases.103/
  • Bu telefon işi aynı eskinin bilgisayar işine benzedi.

Öncede markalı bilgisayarlar pahalıydı. Bizde toplama bilgisayar alarak daha kaliteli bilgisayarı daha ucuza alıyorduk. MAC kullanan o zamanda vardı ve ayrı dünyaların insanıydık.

Bilgisayardan anlamayanlar gider markalı bilgisayar alıp kazıklanırdı. Anlayanlar ise kendi bilgisayarını kendisi toplardı.

Şimdi MAC yine aynı İphone işte. Parası alır huzur içinde kullanır.

Toplama bilgisayar alan, bütçesine önem veren akıllı kişiler ise çinli modellere yöneliyor. Xiaomi Huawai gibi.

Hiç bir şey anlamayan ise gidip Samsunga parayı bayılıyor.

2 yıldır Xiaomi Mi5 kullanıyorum. Bu telefonu değiştireceğim zaman ya başka bir Xiaomi alırım ya da iphone alırım. Belki Huawi de olabilir. Ama gidipte Samsung HTC Sony gibi markalara para vermem artık.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Global kendi romu yüklü hocam. Fiyat iyi ama fazla abartmaya da gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kim neyi abartıyor ki? Büyük şirketlerin fiyat dayatmalarından ötürü bu cihazlar övülüyor zaten. Snappdragon 820 zamanında çıkan cihazlardan eksiği falan yok. Dediğiniz kasma vs global de olabilir. Şirket isim duyurmak için midir bilinmez s.çar gibi telefon sürüyor piyasaya. Avrupa mağazaları vs bir otursun model sayısı düşürülür ve yazılım da ona nispeten global de düzelir. Xiaomi beceremiyorsa eu xiaomi adı altındaki elemanlar bu işi fixliyorlar. Geçenlerde xiaomi bunların yaptığı işi onayladı mı bir şeyler oldu yani. Anlıyorsanız bu işlerden bu rom'a geçmenizi tavsiye ederim. Farkı hissedeceksiniz. Ben hala redmi note 2 cihazımdan çok memnunum. Sadece MTK'nın gps'i kötü. 3 sene olacak 400 liraya aliexpressden almıştım. Sosyal medya adamı değilim ben. Onun dışında tıkır tıkır "telefon" olarak çalışıyor namussuz :D En son 1 sene kadar önce format atmıştım. o zamandan beridir kendi cache temizle artık uyarılarında temizliyorum. Kasma masma yapmıyor. ilk sistem içi cache temizlemeyi de bu adamlar yaptılar. süperde iş yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 2 Ağustos 2018; 12:28:56 >

• amma saçma haberlere geçtiniz be... dandiphone çöpü ile android telefonlar kıyaslanamaz... dandios ile ne yapabilirsin bi bak öyle anla...
  • iPhone a değer kazandıran İşletim sistemi seçeneği yok.

• Premium segment zaten ölmekte , çünkü cihazlarda vay canına efekti yaratabilecek bir yenilik görmüyoruz artık işlemci tarafında sd820 şu an genel kullanıcı olan herkese yetecek bir işlemci , pil konusunda zaten premium cihazlar 3500 mah ı geçmemeye yeminli :D , samsung un s9 ile çakmasyon diafram eklemesi bile kar etmedi :D, bu her iki taraf için de geçerli.

Bunun yanı sıra android cihazlarda ip67-68 sertifikası akımı altında pillerin değiştirilemez hale getirilerek insanlara pil için telefon iteleme akımından sonra zaten çoğu marka değerini yitirdi gözümde buna bir de güncellememe desteği eklenince zaten tadından yenmez halde android . Android de yaşadığımız güncelleme kıtlığının sebebi farklı konfigde çok sayıda platform olması; bu androidi güncelleme konusunda zayıf kılan daha doğrusu markalara kalkan olan , fakat insanlara farklı cihazlar arasında seçim hakkı yaratan tarafı mağlesef :D

Android platformunda alıcağım yeni cihaz oppo , one+veya google in kendi cihazlarından biri olur bundan sonra tahminen . Note 4 den sonra bir ara lg v20 ye gönlüm kaymıştı fakat onunda bir facia olması nedeniyle şimdilik patlayana kadar NOte 4 ile devam. Apple tarafında 3gs ve 4s kullanmış biri olarak JB siz Iphone bana göre kesinlikle değil , bir arkadaşın dediği gibi telefon sizin olmuyor kiralıyorsunuz yakıştırması çok doğru mağlesef apple için. Güvenlik adı altında size sorulmadan kısıtlanan bir cihaz kullanmak çok saçma. Telefonu istediğiniz bilgisayara bağlayıp istediğiniz şekilde veri aktaramamanız cidden sinir bozucu.

• Bu haberle kalitede büyük çöküş yaşamızsınız iphone kadar para verirsiniz ne demek , iphone u yüceltebilirsiniz destek alabilirsiniz taraf olabilirsiniz ama piyasada iphone dan çok daha iyi cihazlar olduğunu bilen büyük bir kitle var insanlarla dalga geçmeyin ve silin bu konuyu...

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Android kullanıyorum kaç yıldır. Hayatımda ios kullanmadım ama o kadar para saysam iphone alırdım.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Bir gün alırsan şimdiden güle güle kullan...
  • Bende k6 note var. Hizli kullaniciyim. Stock 7.0 romu yavas geliyordu. Bunda hafiza çipinin emmc bile olmamasi ve ram frekansinin dusuk olmasinin da etkisi var ama en azindan lineage os (saf android oreo 8.1 ) yukleyerek hem yeni ozellikler, modern gorunumler geldi hem de biraz daha hizlandi.

İos da boyle seyler yapabilir misiniz ?

Hayir.

Anca guncellersiniz applenin da dedigi gibi yeni modele yonlenmeniz icin yavaslar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.